UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan sürüyor

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan sürüyor

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları bu gece oynanacak ve yarı finale çıkan takımlar belli olacak.

UEFA’nın kulüpler bazında ikinci büyük turnuvası olan Avrupa Ligi’nde yarı finale çıkacak takımlar bu gece belli oluyor.

Kupanın 1 numarası olarak gösterilen ancak çeyrek final ilk maçında Napoli'ye kendi sahasında 4-1 yenilerek büyük şok yaşayan Wolfsburg, İtalyan rakibi önünde mucize arayacak.

MAÇI CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK

Napoli'nin San Paolo Stadı'ndaki maç öncesi Alman ekibinde Luiz Gustavo, Vieirinha, De Bruyne ve Andre Schürrle’nin hafif sakatlıkları bulunuyor. Napoli’de ise Michu ve Gargano yok. FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın yöneteceği karşılaşmanın başlama saati TSİ 22.05.

NAMAĞLUP TEK TAKIM BRUGGE

Gecenin bir diğer önemli mücadelesinde ise Beşiktaş’ı eleyen Club Brugge, 0-0’ın rövanşında Ukrayna ekibi Dnipro karşısına çıkacak. Avrupa Kupaları’nda yenilgi yüzü görmeyen tek takım Brugge, hem unvanını korumak hem de yarı finale yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Son şampiyon Sevilla ise, ilk maçta 2-1 yendiği Rus ekibi Zenit’in konuğu olacak. Turnuvanın bir diğer İtalyan ekibi Fiorentina da 1-1 berabere kaldığı Dinamo Kiev karşısında tur kovalayacak.

İŞTE MAÇ PROGRAMI

22:05 Dnipro-Club Brugge (0-0) Smart Spor 2

22:05 Fiorentina-Dinamo Kiev (1-1) Smart Spor

22:05 Napoli-Wolfsburg (4-1)

22:05 Zenit-Sevilla (1-2) NTV