Tüyleri diken diken eden görüntü

Tüyleri diken diken eden görüntü

Spor Toto 3. Lig'de oynanan Sakaryaspor - Muğlaspor maçı öncesi tüyleri diken diken eden anlar yaşandı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta oynana ve A Sporekranlarından naklen yayınlanan Sakaryaspor - Muğlaspor maçı öncesi iki takım futbolcularından anlamlı bir hareket geldi. 

TUNCAY ŞANLI: "UYUYAMADIM."

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı maç öncesi yaptığı açıklamada, "Terörü sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada lanetliyoruz. Gerçekten çok üzüntülüyüm. Sabaha kadar çok az uyudum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bizi böleyemecekler, parçalayamayacaklar. Futbolcularıma bile taktik anlamda çok fazla bir şey diyemedim." ifadelerini kullandı. 

"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ."

Muğlaspor Teknik Direktörü Cem Cambaz ise yine maç öncesi yaptığı açıklamada, "İnsanın böyle bir ortamda futbol konuşası gelmiyor. Ne söyleyebiliriz ki? Sözün bittiği yerdeyiz." dedi. 

ENGELLİ ÇOCUKLARDAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Öte yandan Sakaryaspor - Muğlaspor maçı öncesi iki takım da farklı pankartlarla sahaya çıktı. Muğlaspor futbolcuları "Biz Birlikte Türkiye'yiz." yazılı pankartla sahaya çıkarken, Sakaryasporlu futbolcular da "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez." pankartıyla sahaya çıktı. 

Sakaryaspor'un pankartını futbolcuların dışında sahaya inen engelli çocukların da taşıması tribünlerden büyük alkış aldı. İstiklal Marşını hep bir ağızdan okuyan Sakaryaspor taraftarları maç öncesi yüksek bir sesle "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" diye bağırdı. 

--2566959.jpeg

--2566958.jpeg

Futbol Arena