''Türkiye'nin bir numarası''

''Türkiye'nin bir numarası''

Slaven Bilic, Balıkesirspor maçı öncesi fedakârlık ve galibiyet istediği futbolcularına övgü yağdırdı.

Beşiktaş’ın hocası, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Liverpool zaferinin geride kaldığına dikkat çekti, “Çok yorgun olduğunuzu biliyorum ama artık lige dönüyoruz. Balıkesir’e karşı aynı oyun disiplini ve ciddiyetle mücadele etmeliyiz. Türkiye’nin en iyi takımıyız. Hem Avrupa’da hem de ligde varız” dedi.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki yükselişini, Süper Lig’de sürdürmek isteyen ve bugünkü Balıkesirspor maçında sahadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcularından bir kez daha fedakârlık istedi.

Hırvat hocanın, Liverpool karşısında perşembe gecesi 120 dakikalık müthiş bir mücadele ortaya koyan siyah-beyazlı oyunculara son 2 günde hiçbir kondisyon çalışması yaptırmadığı öğrenildi. Balıkesir maçı öncesi yorgun olan futbolcularını aktif dinlendirmeye alan Bilic’in, “Hepinizin çok yorulduğunu biliyorum ama artık dersimiz Balıkesirspor. Liverpool maçı unutuldu, gitti. Liverpool’a karşı nasıl oyun disiplinine bağlı kalarak oynadıysanız aynı ciddiyeti bir kez daha ortaya koymanızı istiyorum” dediği öğrenildi.

Bilic, Süper Lig’in son sırasında yer almasına rağmen Balıkesirspor’un ciddiye alınması gereken bir takım olduğunu da dile getirdi. Siyah-beyazlı hoca, “Hem sakatlıklar hem de cezalılar yüzünden çok eksiğiz. Doğru, dürüst dinlenme fırsatı da bulamadık. Yorgunluğumuza ve bu eksikliklere rağmen Osmanlı Stadı’nda iyi bir iş çıkaracağınıza inanıyorum. Biz Türkiye’nin en iyi takımıyız. Hem Avrupa’da hem de ligde varız. Ligde kalan haftalarda hiçbir maçımız kolay olmayacak” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Bu arada Bilic’in yanı sıra takım kaptanları Tolga, Olcay, Necip Uysal ve Veli Kavlak’ın da takım arkadaşlarına uyarılarda bulunduğu ifade edildi.

Milliyet