''Türkiye'nin %50-60'ını sevindireceğiz''

''Türkiye'nin %50-60'ını sevindireceğiz''

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, derbi maçın ardından şampiyonluk açıklamasında bulundu.

Mahmut Uslu, Beşiktaş ile oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren maçın ardından yaptığı açıklamada, “Biz şampiyon olunca ülkenin yüzde 65’i sevinecek” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Beşiktaş ile oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren maçın ardından yaptığı açıklamada, “Biz şampiyon olunca ülkenin yüzde 65’i sevinecek” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı’na teşekkür ederek konuşmasına başlayan Uslu, “Beşiktaş seyircisine teşekkür etmek istiyorum. Gelirken, çıkarken de dahil olmak üzere bize karşı herhangi bir yanlış yapılmadı. Bu vesile ile hep bu şekilde olmasını diliyorum. Her iki takım iyi mücadele ettiler. Bizim takımın oyuncularına da teşekkür etmek istiyorum. Başarılı bir sezon geçiriyorlar. 3-3 olsaydı genel averaja bakılacaktı. İnşallah önümüzdeki hafta şampiyonluğumuzu ilan eder ve Fenerbahçe’yi sevenlere bizim için çok önemli olan bir seneyi şampiyon olarak tamamlarız” diye konuştu.

Bazı hınç alan insanların abuk subuk yazılar yazdığına değinen Uslu, “Yenilebilirdik de, yenebilirdik de bugün. Beşiktaş’a başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.