''Türkiye maçında birkaç dakika yeter''

''Türkiye maçında birkaç dakika yeter''

Hollanda'nın yıldız golcüsü Bas Dost, Millilerimiz ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

A Milli Takımımız ile cumartesi akşamı kritik bir Avrupa Şampiyonası eleme maçına çıkacak olan Hollanda'da, formda golcü Bas Dost açıklamalarda bulundu.

Vfl Wolfsburg'da attığı gollerle Avrupa futbolunun en formda forvetlerden biri olan Dost; "Şu ana kadar bir antrenman yaptık. Muhteşem bir takımımız var ve açıkçası buradaki birçok arkadaşı daha önceden de tanıyordum, bu beni iyi hissettiriyor. Luciano Narsingh'i uzun süredir göremiyorum. İkimiz de sakatlıklar nedeniyle aynı zamanlarda milli takıma gelemedik ama aramız her zaman iyi olmuştur. Onu tekrar gördüğüm için mutluyum" dedi.

Bas Dost, ilk 11'de yer bularak ilk kez Hollanda forması giymeyi bekleyip beklemdiğiyle alakalı soruya; "Buraya seçildiğime göre bunu bekliyorum. Ancak, forma giyemesem bile buraya seçildiğim için mutluyum. Türkiye maçında birkaç dakika bile bana yeter, o dakikalarda her şeyimi sahaya koyacağım. Eğer dakika alamasam da önemli değil. Neler olacağını göreceğiz. Maçın da nasıl gelişeceğini bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.

Wolfsburg'da bir dönem yaşadığı gol orucunun kendisinin özgüvenine zarar verip vermediğiyle ilgili soruya Bas Dost; "Bu soru çok absürt. Gol atamıyorum diye endişelenmedim tabii ki. Futbolda böyle dönemler olabiliyor" diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx