Türk yıldızlar maçı değerlendirdi

Türk yıldızlar maçı değerlendirdi

Borussia Dortmund'un Türk yıldızları, Galatasaray galibiyetini değerlendirdi.

Galatasaray'ı 4-0 mağlup ettikleri maçta sakatlığından dolayı forma giyemeyen Nuri Şahin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bizim açımızdan çok güzel bir maç. İnanılmaz pozisyona girdik benim için de sürpriz oldu. Hedefimiz buraya gelip 3 puan almaktı. Hedefimize ulaştık, bizim için kapı aralandı diyebiliriz" dedi.

Küçükken Galatasaray'ı tuttuğu ve bugün hangi duygularla maçı izlediğinin sorulması üzerine de yetenekli futbolcu "Küçükken Galatasaray'ı tutuyordum; ama şu anda Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi oynasın, yarın Beşiktaş'ın maçı var onları da tutarım" cevabını verdi.

A Milli Futbol Takımı'yla ilgili de konuşan yıldız oyuncu, "Bu sezon hiçbir maça çıkamadım. Kamplara katılamadım. Bu konuda da bana bir şeyler söylemek bana düşmez. Tabii ki 1 puan almak hepimiz için çok üzücü. Hedefimiz 2016, şansımız azaldı, inşallah işler yoluna girer biz de 2016'ya katılırız" diye konuştu.

İLKAY GÜNDOĞAN: 4 GOLÜMÜZ OLSUN İSTEMEZDİM

Dortmund'un Türk asıllı futbolcusu İlkay Gündoğan ise ilk kez Türkiye'de maça çıktığını vurgulayarak, "İlk kez Türkiye'de maça çıktım. Gerçekten çok güzel bir duyguydu. 4 golümüz olmasını istemezdim. 1-2 gol da yeterdi bizim için. Galatasaray'ın da tur atlamasını isterim. Almanya'da da kazanmak isteriz ve belki Galatasaray son 2 maçta 6 puan alır, bizle birlikte turu atlar. Çok iyi maç çıkardığımızı düşünüyorum. Galatasaray'a son pası atma şansı tanımadık. 1-2 pozisyonları vardı ama çok iyi maç çıkardığımızı düşünüyorum. Daha fazla atabilirdik" sözlerini sarf etti.