''Tur ortaya geldi''

''Tur ortaya geldi''

Aykut Kocaman, Beşiktaş, galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kontrolün Beşiktaş'ın elinde olduğunu belirterek kırmızı kart ile birlikte ibrenin kendilerine döndüğünü ifade etti.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, turu ortaya getirdiklerini söyledi. Beşiktaş gibi bir takım karşısında avantajın söz konusu olmadığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, kontrolün Beşiktaş’ta olduğunu ve her şeyin Marcelo Guedes’in kırmızı kartından sonra değiştiğini söyledi.

İşte Kocaman’ın sözleri:

“Beşiktaş gibi bir takım karşısında küçük bir avantaj. Kontrol daha fazla Beşiktaş’ın elindeydi ve bölyle olması olağandı. İlk yarı rüzgarı arkasına alan Beiktaş tamamen bizim kalemize geldi. Çok kolay çıkamadık açıkçası. Beşiktaş skoru avantajını korumak istiyordu. Her şey kırmızı karttan sonra değişti. Böyle bir durumda Beşiktaş karşısında 2-1 öne geçtiklten sonra avantaj durumuma çevirebilirdik durumu. Tur şu anda ortaya geldi Beşiktaş karşısında.”

“Bugün en azından tutu ortaya getirdik. Çok önemliydi bu bizim için. 2 gün sonra oynayacağımız Osmanlıspor maçına odaklanacağız.”