Tugay Kerimoğlu hedefi koydu

Tugay Kerimoğlu hedefi koydu

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un yeni teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da teknik direktörlüğe getirilen Tugay Kerimoğlu, sarı-yeşilli ekipte güzel işler yapacaklarını inandığını söyledi.

Tugay Kerimoğlu, bir otelde düzenlediği basın toplantısında kenti ve takımı çok beğendiğini, Güneydoğu ekibine gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şanlıurfaspor'un ligde hak etmediği yerde olduğunu ifade eden Kerimoğlu, yönetim, futbolcu ve taraftarla takımı olması gereken noktaya getireceklerine inandığını kaydetti.

Kentin futbol anlamında yüksek potansiyele sahip olduğu için gelen teklifi kabul ettiğini aktaran Kerimoğlu, "Kentin ve takımın futbola bakış açısı ve vizyonu farklı. Buranın çok farklı bir yerde olması gerektiğini hissettiğimi için seçtim. Tugay Kerimoğlu olarak, ekibimle güzel işler yapacağız inşallah. Günlük başarı mı, yoksa uzun vadede başarı mı? Benim bakış açım hep uzun vadeli oldu. Bunu hissettiğim ve vizyonum olduğu için buradayım" diye konuştu.

Ligde yarın Kayseri Erciyesspor ile yapılacak maçta görev almayacağını hatırlatan Kerimoğlu, takımla ilk antrenmanına pazartesi günü çıkacağını bildirdi.

Tugay Kerimoğlu ilk etapta play-off'u, sonrasında da Süper Lig'i hedeflediklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"İnşallah her şey kulüp için hayırlı ve uğurlu olur. Sağlıklı bir şekilde güzel bir sezonu geride bırakırız. Hedef olarak play-off'u düşünüyoruz. Bazı şeyler güzel olacak gibi gözüküyor bu şehirde. Bunu da inşallah yaşatacağız. Tabii ki bazı şeyler zor ama her zaman zoru seçmiş bir insan olarak keşkeleri hiçbir zaman kullanmadan, belli bölgelerde olan eksiklerimizi kapatıp, mevcut kadroyla en üstleri hedefliyoruz. Her zaman hedefleri bitmeyen bir Şanlıurfaspor göreceksiniz."

Tugay Kerimoğlu, toplantıdan sonra GAP Vadisi Tesisleri'ne geçerek takımın antrenmanını izledi.

10-077.jpeg