Tudor'un Beşiktaş'ı imha planı

Tudor'un Beşiktaş'ı imha planı

Beşiktaş maçını çıkış noktası olarak gören Aslan’ın hocası Tudor, derbiyle yatıp derbiyle kalkıyor.

Tudor, Beşiktaş’ı yıkmaya kararlı... Galatasaray’ın başındaki ilk maçında Rize deplasmanından 2 puan kaybıyla dönen Hırvat teknik adam, pazartesi günkü derbiye çıkış noktası gözüyle bakıyor. Her gün tesislere erkenden giderek rakip analizi yapan ve dersine titiz bir şekilde çalışarak çözüm yolları üreten Tudor, oyuncularına da Beşiktaş’ı tüm detaylarıyla ezberletiyor. Karabükspor’un başındayken son dönemde Galatasaray ve Beşiktaş’ı mağlup ederek zirve yarışına damga vuran 38 yaşındaki çalıştırıcı, bu kez de Aslan’ı şampiyonluk potasında söz sahibi yapmayı hedefliyor. Tudor’un dünkü idmandaki önceliği, göreve geldiği günden bu yana olduğu gibi yine savunma üzerineydi.

Beklerde Semih ve Balta

Semih ve Hakan Balta’yı savunma beklerinde deneyerek kademe üstünlüğü yaratmak isteyen Hırvat hoca, göbekte de Chedjou ve Ahmet Çalık’la hava hakimiyeti kurmayı planlıyor. Yasin, De Jong, Selçuk ve Bruma’nın birbirine yakın oynayacağı 4’lü orta saha da derbinin en kilit noktası olacak. Tudor’un vurucu gücü ise ileri ikilide birlikte görev vereceği Sneijder ve Podolski olacak.

Hedefinde 120 km. var

Genç hocanın bu plan çerçevesinde en çok hassasiyetle yaklaştığı konulardan biri de mücadele gücü. Takımının mutlaka 120 kilometre civarında koşmasını isteyen Hırvat hoca, antrenmanların büyük bölümünü kondisyon çalışmalarına ayırıyor. Antrenman sayısını günde ikiye yükselten ve adeta takımın pestilini çıkaran Tudor, Beşiktaş karşısında alınacak 3 puanın, Aslan’ı yeniden zirve yarışına sokacağına inanıyor.

Fanatik