Tudor'dan takıma Avrupa vurgusu

Tudor'dan takıma Avrupa vurgusu

Galatasaray'da Antalyaspor maçı öncesi Igor Tudor takımına puan tablosunu gösterip Antalya maçına motive etti.

Beşiktaş yenilgisi, Rize beraberliği sonrasında şampiyonluk mucizelere kalırken G.Saray'ın artık sınavı Avrupa Kupaları ile.... 53 puanlı Beşiktaş ve 49 puanlı Başakşehir şampiyonluk için yarışırken G.Saray, F.Bahçe, Trabzonspor ve Antalyaspor da Avrupa sıralamasında yerini almak için kalan haftalarda sahada olacak.
 
G.Saray Teknik Direktörü Igor Tudor da takımı ile Antalya maçının toplantısında bu konuya dikkat çekti. Oyuncularına puan tablosunu gösteren ve artık puan kaybı lüksü olmadığının altını çizen Hırvat teknik adam, Antalyaspor'un da Avrupa kupalarına gitmek için en önemli rakiplerinden biri olduğunun altını çizdi. Takımı ile maç kazanmak isteyen Tudor, takımını da şu sözlerle motive etti:
 
PUAN BIRAKMAYIN
 
"Bu sezon kulübün cezası nedeniyle Avrupa'da maça çıkılmadı. Ancak gelecek sezon mutlaka o arenada biz de olmalıyız. Hedefimiz ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi elemesine katılmak. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi için de büyük bir yarış var. Biz kalan haftalarda puan kaybetmeden ligi en iyi yerde bitirmek için mücadele edeceğiz. Avrupa için kazanmak zorundasınız. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan kayıpları unutun ve Antalya maçında bunu taraftarınıza da unutturun."

Vatan