Tudor, Sneijder hakkında son kararını verdi

Tudor, Sneijder hakkında son kararını verdi

Galatasaray'ın Hırvat teknik direktörü Igor Tudor, Sneijder hakkında 'Onsuz olmaz' raporu verdi.

Ligde kalan 9 maçın önemine vurgu yapan Tudor, bu periyotta en çok Wesley’e güveniyor. Genç çalıştırıcı, teknik ekibiyle yaptığı toplantılarda “Sneijder mevcut kadroda topu ileriye taşıyayacak en kilit oyuncu. Ona ihtiyacımız var” diyor.

Vatandaşı Jan Olde Riekerink gönderildikten sonra Tudor’u istemediği konuşulan ve Hırvat çalıştırıcıyla anlaşamadığı iddia edilen Sneijder konusunda gerçekler bambaşka...

Kulislerde ikili arasında ciddi sıkıntılar olduğu konuşulsa da, Tudor, Hollandalı yıldızla ilgili farklı düşünüyor. Ligde kalan 9 maçlık periyodun önemine vurgu yapan ve maksimum puanı toplamaları gerektiğini söyleyen Hırvat hoca, teknik ekibiyle gerçekleştirdiği toplantılarda ise Sneijder için ayrı parantez açıyor.

Sakatlıktan çıkan ve Hollanda Milli Takımı’na giden Wesley’in hazır dönmesini bekleyen Tudor, “Yarış devam ediyor ve hedefimiz doğrultusunda galibiyet serisi yakalamalıyız. Sneijder mevcut kadroda topu ileriye taşıyacak en kilit oyuncu. Ona çok ihtiyacımız var” diyor.

3-4-3’ten vazgeçmek yok

Milli arada 3-4-3 sistemini oyuncularına ezberleten Igor Tudor, bu dizilişte Sneijder’den ise vazgeçmeyecek. Adanaspor maçında Eren Derdiyok’u ileri uçta oynatmayı planlayan Hırvat hoca, Sneijder ve Bruma’yı ona yakın görevlendirecek. Orta sahadaki 4’lünün ise Carole, De Jong, Selçuk ve Yasin’den oluşması bekleniyor.

Fanatik