Tribünler Atatürk tişörtleriyle dolacak !

Tribünler Atatürk tişörtleriyle dolacak !
Güncelleme:

Pınar Karşıyaka taraftarları, Atatürk aleyhinde çirkin ifadeler bulunan pankart açan Panathinaikos taraftarlarına cevap olarak, maça 'Atatürk' tişörtleri giyerek gidecek.

THY Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Pınar Karşıyaka, yarın Yunanistan'ın Panathinaikos maçını konuk edecek.

Karşıyaka Arena'da saat 19.45'te başlayacak maç, yeşil kırmızılı ekibin grupta ilk 4'e girip tur atlayabilmesi için büyük önem taşıyor. Grupta her iki takımın da 2'şer galibiyeti bulunuyor.

Pınar Karşıyaka taraftarları için bu mücadelenin çok farklı bir anlamı daha bulunuyor. Atina'da oynanan ve Yunan ekibinin 85-73 kazandığı maçta ev sahibi takımın taraftarları tribünlere Atatürk aleyhinde çirkin ifadeler bulunan pankartlar asmıştı.

Yeşil kırmızılı taraftarlar da bu çirkinliğe çok anlamlı bir organizasyonla karşılık verecek.

1-20151126125222.jpg

Karşıyaka'nın taraftar grubu Çarşı, bir duyuru yayınlayarak bütün taraftarların Panathinaikos maçına Atatürk tişörtleriyle gelmelerini istedi.

"BİZ KİMSENİN ATASINA DİL UZATMAYIZ"
'kskgcarsi.org' adresli internet sitesinde yer alan duyuruda, şu ifadeler kullanıldı:

"Atina'da oynadığımız müsabakada bazı kendini bilmez Panathinaikos taraftarları, Atatürk aleyhinde çirkin bir pankart asmıştı. Bizler de maça Atatürk tişörtleri giyerek geleceğiz. Biz kimsenin atasına, değerlerine, sevdiklerine dil uzatmayız. Ama Atamıza da sonuna kadar sahip çıkarız. Maça gelecek olan tüm taraftarımıza ricamız değil, çağrımızdır."

Bazı taraftarlar da Karşıyaka Belediyesi'nden salonun yakınlarına dev ekran kurulmasını talep etti. Belediyenin ise hava şartlarının uygun olması halinde bu talebi yerine getireceği öğrenildi.

DHA