Transferi için anlaştılar ama...

Transferi için anlaştılar ama...

Galatasaray, Yasin için Karabük ile anlaşmıştı ama oyuncunun gitmeyecei ve takmda kalma kararı aldığı ortaya çıktı.

Galatasaray'a sezon başında Kayseri Erciyespor'dan transfer edilen Yasin Öztekin için sarı kırmızılı yönetim Karabükspor'la kiralık olarak anlaşmıştı fakat tecrübeli oyuncunun Karabük'e gitmeyeceği ve takımda kalma kararı aldığı ortaya çıktı.

PRANDELLİ DÖNEMİ HAYAL KIRIKLIĞIYDI. HAMZAOĞLU İLE POTANSİYELİNİ ORTAYA KOYDU 
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Yasin'in temsilcisi FIFA menajeri Önder İnce, "Galatasaray, Yasin Öztekin için Karabükspor'la bir anlaşma sağlamış. Prandelli döneminde fazla oynamadığı için böyle bir karar verilmiş sanırım. Karabükspor ve başka bir kaç kulüp daha Yasin'i istemiş. Yönetim de Karabükspor'la kiralık transfer için anlaşmış. Biz Prandelli döneminde Yasin'e oynama şansı verilmiyor olmasından dolayı son derece rahatsızdık. Sonuç itibariyle potansiyeli nedeniyle gelmişti. Prandelli kendisi istedi Yasin'in transferini. Ancak şu anda yeni bir dönem var. Hamza Hamzaoğlu'dan inanılmaz bir enerji aldı. Başarılı olmaya geldi. Daha fazla forma şansı buluyor. Kendini mutlu hissediyor ve Galatasaray'dan ayrılması söz konusu değil" dedi. 
 
"GİTMEK İSTEMEYEN OYUNCUYU ZORLA GÖNDERECEK DEĞİLİZ"  
 
İnce, "Takım inanılmaz biçimde şampiyonluk yolunda kenetlenmiş durumda. Mutlu ve Hamza hoca yönetiminde potansiyelini ortaya koymaya başladı. Daha çok forma şansı bulacağına ve takımına şampiyonluk yolunda katkı sağlayacağına inanıyor. Bu nedenle kalacak. Yönetime de bu düşüncemizi söyledik. 'Gitmek istemeyen oyuncuyu zorla gönderecek' değiliz diyorlar. Saygı duyuyorlar. Biz de bu yaklaşımdan memnuniyetimizi dile getirdik