Transferde son gün hamlesi !

Transferde son gün hamlesi !

Fenerbahçe ara transferin son gününde Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Correra'nın peşinde düştü.

Emenike'yi West Ham United'a kiralayan Fenerbahçe, hücum hattını Atletico Madrid'in genç yeteneği Angel Correa ile güçlendirmek istiyor.

Ara transfer döneminin son gününde Fenerbahçe, forvete bir takviye yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim, Atletico Madrid’in genç yeteneği Angel Correa’yı kadroya dahil etmek istiyor.

Emmanuel Emenike’yi çok iyi bir paraya West Ham United’a kiralayan sarı-lacivertlilerde tüm gözler yapılacak forvet transferine çevrildi. Mali açıdan kendini zorlamak istemeyen Fenerbahçe yönetimi bunun için de yüksek fiyatlarla yıldız bir isim almak yerine düşük maliyetli gelecek vadeden futbolculara yöneldi.

KİRALAMA FORMÜLÜ

Bu görüntüde de Fenerbahçe’nin gündemine Atletico Madrid’de oynayan Angel Correa’nın girdiği öğrenildi… Bu sezon Atletico Madrid formasını 20 resmi maçta giyen genç yıldız 5 gol atmayı başardı.

Daha önceden belirlenen listede de adı bulunan 20 yaşındaki genç oyuncu sezon sonuna kadar kiralanmak isteniliyor. Atletico Madrid yönetimi Correa’yı kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro istiyor. İki kulüp arasında görüşmeler sürerken, ara transfer döneminin son gününde anlaşmanın sağlanması için uğraşılıyor.

Sarı-Lacivertli yönetim Correa’nın transferi olmazsa yeni bir girişimde bulunmayacak ve sezonun kalan bölümünü iki forvetle tamamlayacak.

HT Gazete