Transferde oklar Lawal’ı gösteriyor

Transferde oklar Lawal’ı gösteriyor

Siyah-Beyazlılar, Eskişehirsporlu Lawal'a döndü...

Ön libero transferinde listede olan iki yabancı oyuncudan Kucka, sürpriz bir şekilde Milan ile anlaştı. Leiva, Liverpool'da kaldı. Siyah-Beyazlılar, Eskişehirsporlu Lawal'a döndü.

Tolgay Arslan ve Veli Kavlak’ın sakatlıkları nedeniyle ön libero mevkiine mutlaka takviye yapmak isteyen Beşiktaş, bu konuda şu ana dek başarılı olamazken, süre daralmaya başladı.

Transferin sona ereceği pazartesi akşamına kadar bu konuda adım atmak isteyen Siyah- Beyazlılar, listelerindeki iki yabancı oyuncudan sonuç alamadı.

Uzun süre kendisi ve kulübüyle pazarlık yürütülen Leiva, kulübü Liverpool’da kalmaya karar verince, gözler Genoa’dan Juraj Kucka’ya çevrildi.

Slovak oyuncuyla prensip anlaşmasına varan yöneticiler, transferi sonlandırmaya niyetleniyordu ki, İtalya’dan gelen haber şok etkisi yarattı. Kucka, sürpriz bir şekilde devreye giren Milan ile anlaşmış, hatta Milano’ya giderek La Madonnina’da sağlık kontrolünden bile geçmişti.

Bu gelişme sonrası, Siyah-Beyazlılar, gündemlerindeki bir başka isim olan Eskişehirsporlu Lawal’a döndü. Nijeryalı  oyuncu için takası kabul etmeyen Eskişehirspor’a 2 milyon Euro öneren yöneticiler, “3 milyon Euro’dan aşağı olmaz” yanıtı karşısında beklemeye
geçmişti.

Kucka ve Leiva’nın elden kaçmasından sonra Lawal’ın kadroya katılması bekleniyor. Bu arada transferleri yürüten Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları, transfer yapıp yapmayackaları sorusuna, “Sürpriz olabilir” yanıtı vererek, kapıyı açık bıraktı.

Fanatik