Transferde final turu !

Transferde final turu !

Forvet transferine odaklanan Beşiktaş Yönetimi, Vincent Aboubakar için Porto kulübü ile kıran kırana pazarlıklara devam ediyor.

Beşiktaş Yönetimi transfer seferine çıkıyor. İlk olarak İngiltere’de Samir Nasri, Jovetic, Omeruo ve Mangala için girişimlerde bulunacak olan Fikret Orman, daha sonra Aboubakar ve Martins Indi konusunda Porto ile son kez pazarlığa oturacak.

Mbokani ve Eto’o gibi alternatif golcülerle anlaşmaya yakın olduğu için bu durumu Aboubakar görüşmelerinde koz olarak kullanan siyah-beyazlı yöneticiler yakın zamanda yine transfer turuna çıkacak.

Önce İngiltere’ye gidecek olan Başkan Fikret Orman burada son bir kez Samir Nasri transferine nokta koymak için temaslarda bulunacak. Ayrıca Inter’de kiralık oynayan ve bonservisi Manchester City’de olan Jovetic ile stoper Mangala için girişimler olacak. Bonservisi Chelsea’de bulunan Nijeryalı stoper Kenneth Omeruo’yu da bitirecek olan siyah-beyazlı yönetimin daha sonra Porto yönetimi ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Aboubakar’ın yanı sıra Hollandalı stoper Martins Indi transferini de sonuçlandırmak isteyen Fikret Orman’ın, Şampiyonlar Ligi kura çekimine de katılacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetim öncelikli olarak Samir Nasri, Aboubakar, Omeruo ve Martins Indi’yi Beşiktaş’a kazandırmanın planlarını yapıyor.

Bu arada Boyko’ya talip olan Malaga ile pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Yönetimin, Ukraynalı kalecinin 1 yıllığına kiralanması konusunda İspanyol ekibiyle anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Milliyet