Transferde Fenerbahçe'ye hücum

Transferde Fenerbahçe'ye hücum

Sezonu ikincilikle tamamlayacak olan Fenerbahçe'de sezon sonu yaprak dökümü yaşanacak.

Fenerbahçeli futbolcular için sezon iyi geçmedi. Önce kupada Bursa’ya farklı bir skorla elenip taraftarını kahreden, sonra 4. yıldızı ezeli rakibine kaptıran Sarı-Lacivertli futbolculara camia içerisinde her ne kadar tepki gösterilse de pekçok kulüp bu oyuncuları kadrosuna katmak için şimdiden sıraya bile girdi. 

Özellikle sözleşmesi bir sonraki hafta sona erecek olan ve yönetim tarafından gelecekleri hakkında henüz somut bir adım atılmayan yıldız isimlere teklif yağıyor. Başta Emre Belözoğlu olmak üzere savunmanın vazgeçilmez ismi Egemen, kaleci Mert, Selçuk ve Webo’ya talip olan kulüp sayısı giderek artıyor. 

Başakşehir kapıda

Kaptan Emre’yi Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir çok istiyor. Kaleci Mert için Trabzonspor ve Beşiktaş kulüplerinin yanı sıra Ada kulüplerinin de devrede olduğu belirtiliyor. Egemen, Süper Lig’in yeni takımları Kayserispor ve Osmanlıspor’un gündeminde. Webo’ya bir dönem oynadığı İspanya’dan Mallorca ve Deportivo kulüpleri teklifte bulundu. Selçuk için ise Konya ve Sivas’ın ısrarcı olduğu ifade ediliyor.

Fanatik