Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Trabzonspor, yarın konuk edeceği Galatasaray'ı yenerek yoluna kayıpsız devam etmeyi hedefliyor.

Trabzonspor'un Galatasaray maçına Hakan Arıkan, Salih Dursun, Bosingwa, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Medjani, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, Deniz Yılmaz ve Cardozo 11'iyle çıkması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma  mücadelesi veren Trabzonspor, yarın konuk edeceği Galatasaray'ı yenerek yoluna  kayıpsız devam etmeyi hedefliyor.
 
Ligde geçen hafta Torku Konyaspor'a 1-0 mağlup olan bordo-mavililer,  şampiyonluğa oynayan Galatasaray karşısında 3 puan alarak hem moral bulmak hem de  Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda zorlu bir engeli aşmak istiyor.
 
Karadeniz ekibinde, sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Aytaç Kara'nın  yanı sıra kart cezalısı Fatih Atik kadroda yer almayacak.
 
Uzun süreli sakatlığın ardından saha çalışmalarına başlayan Onur Recep  Kıvrak ve Belkalem'in yarın kadroda yer almaması, hazır hale gelen Yusuf Erdoğan  ve Bosingwa'nın ise ilk 11'de görev alması bekleniyor.
 
Sahasındaki başarısını sürdürmek istiyor 
 
Trabzonspor, Galatasaray'ı yenmesi halinde ligin ikinci yarısında  sahasında oynadığı 6'ncı karşılaşmadan da galibiyetle ayrılma başarısı göstermiş  olacak.
 
Ligin ikinci yarısında Medicana Sivasspor'u 3-1, Suat Altın İnşaat  Kayseri Erciyesspor'u 2-1, İstanbul Başakşehir ve Kardemir Karabükspor'u 3-2 ve  Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek 5 karşılaşmasından da galibiyetle  ayrılan Karadeniz ekibi, sahasında başarılı sonuçları sürdürmeye çalışacak.
 
Sadıklar: "Savaşan bir Trabzonspor" 
 
Kulüp stadyum ve amatör işler sorumlusu Köksal Sadıklar, yarın  oynanacak karşılaşmaya tüm taraftarları beklediklerini söyledi. Galatasaray ile yapacakları karşılaşmada taratfarlarına galibiyet  hediye etmek istediklerini belirten Sadıklar, "Onları yanımızda görmek istiyoruz.  Bazı taraftar gruplarımız da kareografiler hazırladı. Görsel bir şölenle yarın  güzel bir maçı geride bırakmak istiyoruz" dedi.
 
Ligde Avrupa kupalarına katılma hedefleri doğrultusunda puan  kaybetmemeleri gerektiğine işaret eden Sadıklar, "Kazanmaktan başka çaremiz de  yok. Sahamızda iyi sonuçlarımızı sürdüreceğimize inanıyoruz. Sahada savaşan bir  Trabzonspor olacaktır. Kalan tüm maçlarımızı Avrupa finali havasında oynayacağız"  diye konuştu.
Muhtemel 11 
 
Trabzonspor'un Galatasaray maçına Hakan Arıkan, Salih Dursun,  Bosingwa, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Medjani, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Erkan  Zengin, Deniz Yılmaz ve Cardozo 11'iyle çıkması bekleniyor.