Trabzonspor'da sakatlık şoku bitmiyor !

Trabzonspor'da sakatlık şoku bitmiyor !

Trabzonspor’da sakat ve hastaların durumu açıklandı...

2 ay oynamayacak Güray’ın dışında Mehmet Ekici’nin 5, Cardozo ile Okay’ın ise 3 hafta takımdan ayrı kalacağı belirtildi. Bosingwa ve Musa Nizam da dün taburcu oldu.

Trabzonspor, sadece skor olarak değil, hasta ve sakat oyuncularının fazlalığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, sağlık komisyonunun oyuncuların sağlık raporlarıyla ilgili şunları söyledi:

“Ağır gribal enfeksiyon geçiren sporcularımız Bosingwa ve Musa Nizam, yatarak tedavi gördükleri hastaneden bugün (dün) taburcu edildi. Ayağında yumuşak doku ve kemik iliği ödemi bulunan Mustafa Yumlu ve ağır bronşit geçiren Aykut Demir antrenmanlara başladı. Akhisar Belediyespor’la Trabzon’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sağ kolunda dirsek çıkığı yaşayan sporcumuz Güray Vural’ın yapılan MR incelemesinde dirsek iç ve dış yan bağ yırtığı ve şiddetli yumuşak doku zedelenmesi tanısı konmuştur. Sporcumuz takım antrenmanlarından yaklaşık iki ay uzak kalacaktır.”

Diğer oyuncuların sorunlarını da açıklayan Örem, “Yine kupadaki Akhisar Belediyespor maçında arka uyluğunda ani ağrı hisseden Oscar Cardozo’ya kas lifi yırtığı tanısı konmuştur. Sporcumuz takriben 3 hafta takım antrenmanından uzak kalacaktır. Arka uyluk kasında demet yırtığı bulunan Mehmet Ekici’nin takriben 5 hafta sonra takım antrenmanlarına katılması beklenmektedir” ifadesini kullandı.

Onur dönüyor

Dizinde efüzyon ve yumuşak doku ödemi oluşan Kaptan Onur Kıvrak’ın tedavisinin sürdüğünü dile getiren bordo-mavili yönetici oyuncunun cuma günkü takım antrenmanına katılmasının beklendiğini dile getirdi.

Akhisar Belediyespor’la oynanan lig maçında sol arka baldır kasında ani ağrı hisseden Okay Yokuşlu’da da kas lifi yırtığı tanısı konduğunu söyleyen Örem, onun da üç hafta takımdan uzak kalacağını dile getirdi.

Mbia’nın parası geldi

Trabzonspor’dan ara transferde Çin’in Hebei China Fortune kulübüne transfer olan Kamerunlu oyuncu Stephane Mbia’nın 6 milyon euroluk bonservis bedelinin Trabzonspor’a gönderildiği belirtildi. Çin kulübünün, bonservis ücretinin tamamını peşin ödediği vurgulandı.

Milliyet