Trabzonspor'da iki ayrılık birden !

Trabzonspor'da iki ayrılık birden !

Trabzonspor, Cavanda'yı Espanyol'a satarken, Aykut Demir'i Osmanlıspor'a kiraladı.

Bordo mavili kulübün genel sekreteri Gençağa Meriç'in 'Cavanda konusu olumlu gelişmeler var' açıklamasının ardından Belçikalı futbolcu La Liga ekiplerinden Espanyol'a satıldı.
 
Yoğun pazarlığın yaşandığı transfer görüşmelerinde Cavanda, 1.8 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibine verildi. Transferin önümüzdeki günlerde resmen açıklanması beklenirken Trabzonspor'da bir sezon kalan Belçikalı futbolcu Lazio'dan 1 Milyon 750 Bin Euro'ya transfer edilmişti.
 
Bordo mavililerde gelecek sezon kadrosunda düşünülmeyen isimlerden defans oyuncusu Aykut Demir Süper Lig ekibi Osmanlıspor'a kiralandı.
 
Bir süredir başkent ekibiyle görüşmelerini sürdüren Aykut, Osmanlıspor ile kiralık olarak anlaşma sağladı.İlk etapta bonservisi ile gitmesi beklenen Aykut Demir'in bonservis ücretinin yüksek olmasından dolayı sezon sonuna kadar kiralık olarak Osmanlıspor formasıyla mücadele edeceği öğrenildi.
 
Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da Aykut Demir'in Osmanlıspor'a kiralık olarak gitmesine 'olur' dediği ifade edildi. Öte yandan Aykut Demir, Trabzon'da başlanan yeni sezon hazırlarına görüşmeler nedeniyle izinli olarak katılmamıştı. Akşam yapılan antrenmanda da Aykut Demir'in takım çalışmalarında yer almadığı görüldü.

61saat