Trabzonspor yönetimini bombaladı

Trabzonspor yönetimini bombaladı

Sebahattin Çakıroğlu, "Hacıosmanoğlu'nu ibra edersem hem kendimi hem de Trabzonspor'u inkar ederim" dedi.

Trabzonspor eski Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, 20 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan Trabzonspor Olağan Mali Genel Kurulu'nda, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ibra etmeyi düşünmediğini belirterek, "Hacıosmanoğlu'nu ibra edersem hem kendimi hem de Trabzonspor'u inkar ederim" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapan ancak yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle görevinden istifa eden eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, 20 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan Trabzonspor Olağan Mali Genel Kurulu öncesi sert açıklamalarda bulundu.
 
"HERKESİN KATILIM GÖSTERMESİ GEREKİYOR"
Mali genel kurulun, seçimli genel kuruldan daha önemli olduğunu belirten Çakıroğlu, "Trabzonspor delegesinin buna ilgi göstermesi gerekiyor. Trabzonspor'un hayati mevzuatları konuşulacak ve onaylanacak. Trabzonspor'un geleceği Trabzonspor delegesinin elinde. Onun için de herkesin buraya katılım göstermesi gerekiyor" diye konuştu.
 
"BU YÖNETİM YANLIŞ İŞLER YAPMIŞTIR"
Mali genel kurulda, yönetimin bugüne kadar yaptıkları ve yapamadıklarının tartışılacağını ifade eden Çakıroğlu, "Trabzonspor'a ne verip ne vermedikleri tartışılacak. Bu yönetim 170 milyon TL devraldıkları borcu yaklaşık bir sezonda ikiye katlayacak kadar cüretkar olmuş ve yanlış işler yapılmıştır. 4 tane hoca keyfiyetiyle Trabzonspor 20 milyon TL para kaybetmiştir. Trabzonspor'a maddi ve manevi açıdan hiçbir şey vermeyen, söylediği her şeyin tam tersini yapan yönetim şu anda Trabzonspor delegesinden, kulübün geleceğini çok etkileyecek olan taşınmazları tek kalemde tek yetkiyle istiyorlar. Bu da şu demek oluyor; 'bugüne kadar çok iyi işler yaptık. Trabzonspor'un borcunu bitirdik. Her şeyi bitirdik, bunları da bitireceğiz' diyorlar. Trabzonspor delegesi elini vicdanına koyarak Trabzonspor'un geleceğini karartmayacaktır" şeklinde konuştu.
 
"MUHALİF OLARAK ÇOK UĞRAŞTIM"
Çakıroğlu, yönetimin şu ana kadar yaptıklarının bundan sonrası için de teminat olacağını dile getirerek, "Ben çok uğraştım muhalif olarak, düzelebileceklerini düşündüm. İnancımızı tam olarak yitirdiğimizde ise bıraktık. Bu mali genel kurulda üyeler kulübün geleceğini teminat altına alabilir. Yok hala İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine güveniyorlarsa ibra edeceklerdir. Ama şahsım adına eğer ben İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ibra edersem kendimi inkar ederim, Trabzonspor'u inkar ederim. Onun için ibra etmeyi düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

İHA