Trabzonspor tat vermedi

Trabzonspor tat vermedi

Trabzonspor, hazırlık karşılaşmasında Köln ile karşı karşıya geldi.

Kamptaki ilk maçında Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımı ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, ikinci karşılaşmasını Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden FC Köln ile yaptı.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor tat vermiyor. Avusturya'daki kampın ilk hazırlık maçında Lokomotif Taşkent ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, ikinci sınavında ise Bundesliga ekiplerinden Köln'e 2-0 mağlup oldu. 
 
Takımın başına tecrübeli isim Vahid Halilhodzic'i getirerek hedef büyülten Trabzonspor, hazırlıklarını Avusturya'da yaptığı kampla sürdürüyor. Karadeniz ekibi, kampın ikinci hazırlık maçında Köln ile karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk dakikalarında taraflar kendi yarı sahalarında yaptığı kısa paslarla oyun kurmaya çalışırken 14. dakikada Köln golü bulan ekip oldu. Trabzonspor defansının arkasına atılan derinleme topa iyi hareketlenen Yuya Osako düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sadece 4 dakika sonra Köln bir gol daha bularak farkı 2'ye çıkarırken topu filelerle buluşturan isim Marcel Risse oldu: 2-0.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu skorla noktalanırken ikinci yarıda Trabzonspor, oyunda biraz daha aktif görünen taraftı. Bordo-mavili ekip, skoru eşitleme adına ataklarını sıklaştırsa da Köln buna izin vermedi ve maç Alman ekibin 2-0 üstünlüğüyle noktalandı.