Trabzonspor son dakikada güldü !

Trabzonspor son dakikada güldü !

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Atiker Konyaspor'u Yusuf Erdoğan'ın son dakikadaki frikik golüyle 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Konyaspor ile kozlarını paylaştı. 90+5’te Yusuf Erdoğan’ın attığı gole bordo mavile ekibe galibiyeti getirdi. Son 3 maçında mağlup olan Trabzonspor, 3 puanı hatırladı. Bu sonuçla Trabzonspor 6 puana yükseldi. Konyaspor da 6 puanda kaldı. Öte yandan Yusuf Erdoğan mücadele sonrası gözyaşlarına boğuldu.

İŞTE MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada..

[PAGE]

90.DK: Hakem Serkan Çınar müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

90.DK: Trabzonspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Muhammet Demir oyundan alınırken yerine Serge Akakpo oyuna dahil oluyor.

90.DK: Golden sonra sevincini abartılı bir şekilde ifade eden Yusuf Erdoğan sarı kart görüyor.

90.DK: GOOOLL!! Trabzonspor duraklama dakikalarında Yusuf Erdoğan'ın golü ile öne geçiyor! Ceza sahası sağ tarafında son çizgiye yakın olan bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Yusuf Erdoğan doğrudan kaleyi düşünüyor ve sağ köşeden topu filelere gönderiyor.

90.DK: Sağ kanattan gelişen atakta Zeki Yavru ortasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Yusuf Erdoğan kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

90.DK: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

89.DK: Trabzonspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Okay Yokuşlu oyundan alınırken yerine Ogenyi Onazi oyuna dahil oluyor.

85.DK: Yaptığı faulden sonra itirazlarını sürdüren Okay Yokuşlu, hakem Serkan Çınar tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

84.DK: rabzonspor'da Muhammet Demir, rakibi Ali Çamdalı'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

82.DK: Atiker Konyaspor cephesinde son oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Nejc Skubic ve Deni Milosevic oyundan alınırken yerlerine Volkan Fındıklı ve Halil İbrahim Sönmez oyuna dahil oluyor.

79.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Yusuf Erdoğan ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

76.DK: Atiker Konyaspor'da Barry Douglas, hava topu mücadelesinde rakibi Zeki Yavru'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

75.DK: Bu dakikalarda ev sahibi Trabzonspor rakip yarı alanda baskısını artırıyor.

72.DK: Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Muhammet Demir doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Serkan Kırıntılı üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

69.DK: Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, yoğun itirazları gerekçesi ile hakem Serkan Çınar tarafından tribüne gönderiliyor.

67.DK: Bordo mavililerde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mehmet Ekici oyundan alınırken yerine Yusuf Erdoğan oyuna dahil oluyor.

66.DK: Trabzonspor'da Suk Hyun-Jun kısa süreli sakatlık geçiriyor.

63.DK: Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken bordo mavililerin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

60.DK: Ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Suk Hyun-Jun dönerek çok sert vuruyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

56.DK: Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Ekici ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Okay Yokuşlu kafa vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

52.DK: Hakem Serkan Çınar, Trabzonspor klübü tercümanını yaptığı yoğun itirazlar gerekçesi ile tribüne gönderiyor.

49.DK: Sol kanattan gelişen atakta Mustafa Akbaş ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Suk Hyun-Jun kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Serkan Kırıntılı'nın üzerine gidiyor.

46.DK: Müsabakanın ikinci yarısı Atiker Konyaspor'un vuruşu ile başlıyor.

DEVRE ARASI

45.DK: İlk yarının sonuna eklenen 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü de sona eriyor ve hakem Serkan Çınar ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45.DK: Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Barry Douglas ortasını penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderiyor. Gelen topu kontrol eden Dimitar Rangelov altıpas çizgisi üzerinden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Onur Kıvrak gole izin vermiyor.

45.DK: Trabzonspor'da Jan Durica, rakibi Deni Milosevic'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

43.DK: Bordo mavililerin kalecisi Onur Kıvrak kramponlarını değiştirdiği için oyun kısa süreli duruyor.

40.DK: Deni Milosevic'in pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Nejc Skubic yerden uzak direğe doğru ortasını gönderiyor ancak bu topa hiçbir takım arkadaşı yetişemiyor.

37.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mehmet Ekici ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Okay Yokuşlu kafa vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

35.DK: Oyunun bu bölümünde müsabaka daha çok orta saha mücadelesi şeklinde ilerliyor.

32.DK: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Trabzonspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

30.DK: Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Jens Jonsson pasını ceza yayı sağ tarafına hareketlenen Dimitar Rangelov'a gönderiyor. Dimitar Rangelov ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

29.DK: Topla birlikte ceza yayına sokulan Alban Meha sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

27.DK: Atiker Konyaspor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Amir Hadziahmetovic oyuna devam edemiyor ve yerine Alban Meha oyuna dahil oluyor.

26.DK: Trabzonspor'da Mehmet Ekici, rakibi Nejc Skubic'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

25.DK: Sağ kanattan gelişen atakta Zeki Yavru ortasını altıpas çizgisinin önüne doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Muhammet Demir kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

24.DK: Atiker Konyaspor'da Amir Hadziahmetovic sakatlık geçiriyor. Oyuna devam edip edemeyeceği birazdan netlik kazanacak.

20.DK: Atiker Konyaspor gole çok yaklaşıyor. Savunma arkasına havadan uzun gönderilen topu Jens Jonsson kafa ile altıpas sol çaprazına doğru indiriyor. Bu noktada bulunan Deni Milosevic topu kontrol ediyor ve dönerek vuruşunu yapıyor. Jan Durica'dan dönen top Dimitar Rangelov'un önünde kalıyor. Dimitar Rangelov sert vuruyor ancak bu top tekrar Jan Durica'dan geri geliyor.

18.DK: Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

15.DK: Ceza sahası sağ çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Barry Douglas ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

11.DK: Ev sahibi bordo mavililer kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

8.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mehmet Ekici ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Serkan Kırıntılı çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

6.DK: Trabzonspor'da Okay Yokuşlu, takım arkadaşı Mustafa Akbaş ile çarpıştıktan sonra kısa süreli sakatlık geçiriyor.

4.DK: Sol kanattan gelişen atakta Jens Jonsson ortasını ceza sahasına gönderiyor ancak kaleci Onur Kıvrak çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

1.DK: Müsabaka ev sahibi Trabzonspor'un vuruşu ile başlıyor.

- Atiker Konyaspor'da ise 18 kişilik maç kadrosuna dahil edilmeyen Ibrahim Sissoko dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

- Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Uğur Demirok bugün takımını yalnız bırakacak.

- Konya ekibi ise deplasmanda oynadığı son 2 lig maçında sahadan 1 beraberlik ve 1 galibiyet ile ayrıldı.

- Bordo mavililer evinde oynadığı son 2 lig maçında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet etti.

- İki ekip arasında oynanan son 10 müsabakada bodro mavililerin galibiyetlerde 5-4 üstünlüğü bulunurken 1 mücadele ise eşitlikle sonuçlandı. Karadeniz ekibinin kaydettiği 12 gole karşılık Konya ekibi ise attığı 11 gol ile cevap verdi.

- Geride bıraktığımız 4 hafta sonunda Trabzonspor topladığı 3 puan ile 14. sırada yer alırken Atiker Konyaspor ise topladığı 6 puan ile 7. sırada bulunuyor.

- Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak müsabakada hakem Serkan Çınar düdük çalacak.

- Spor Toto Süper Ligin 5. Hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geliyor.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Onur, Zeki, Okay, Mehmet, Durica, Muhammet, Matus Bero, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Aytaç, Suk

Konyaspor: Serkan, Douglas, Ali Turan, Jonsson, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Rangelov, Miolsevic, Hadziahmetovic, Vukovic, Skubic

MAÇ ÖNCESİ
Diğer sayfada..

[PAGE]

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor, evinde Atiker Konyaspor’u konuk ediyor. Başlama saati 16:00 olan mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetiyor. Son 3 maçında sahadan yenilgi ile ayrılan bordo-mavililer güçlü Konyaspor karşısında bu seriyi bitirme peşinde.