Trabzonspor moral arıyor

Trabzonspor moral arıyor

Trabzonspor, Atiker Konyaspor'u yarın sahasında yenerek moral bulmak istiyor.

Ligin ilk haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettikten sonra  Gaziantepspor'a deplasmanda 1-0, evinde Osmanlıspor'a 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a  da dış sahada 3-0 yenilen bordo-mavililer, kupada Serhat Ardahanspor karşısında  aldığı 6-0'lık galibiyetin ardından ligde de 3 hafta sonra 3 puanla buluşarak  kötü gidişatını sonlandırmayı hedefliyor.

Geçen sezon ligin 30. haftasında Fenerbahçe ile oynanılan maçta çıkan  olayların ardından aldığı 4 maç seyircisiz oynama cezasını tamamlayan Karadeniz  ekibinde, söz konusu maçta yer alan taraftarlar tribün cezası nedeniyle Atiker  Konyaspor maçını izleyemeyecek. 24 Nisan'daki Fenerbahçe maçının ardından  Karadeniz ekibi, 153 gün sonra taraftarıyla buluşacak.
 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı  hakem Serkan Çınar yönetecek. Karadeniz ekibinde, sakatlığı bulunan Uğur Demirok  forma giyemeyecek.
 
 Bordo-mavililerin Atiker Konyaspor karşısına Onur Recep Kıvrak, Zeki  Yavru, Mustafa Yumlu, Durica, Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu, Onazi, Bero, Mehmet  Ekici, N'Doye ve Suk 11'i ile çıkması bekleniyor.