Trabzonspor Hollanda'ya gitti

Trabzonspor Hollanda'ya gitti

Kamp için özel uçakla Almanya’nın Düsseldorf şehrine giden Trabzonspor, buradan kara yolu ile Hollanda’nın Arnhem şehrine geçecek.

Özel bir uçakla saat 12.00’da Trabzon'dan hareket ederek Hollanda’nın Arnhem şehrine giden bordo-mavili ekip buradan kara yolu ile kampın yapılacağı Hollanda’nın Arnhem şehrine geçecek. 14 Temmuz’a kadar kampı sürdürecek olan bordo-mavililerde, Cardozo ülkesinde tedavi gördüğü için kafilede yer almadı. Waris sıtmaya yakalandığı için kafileye katılmazken, Medjani’nin de izinli olduğu öğrenildi. Her iki oyuncunun da 6 Temmuz’da kampa katılacağı belirtilirken, yeni transfer M’bia’nın 9 Temmuz’a kadar izinli olduğu öğrenildi. Bordo-mavili kafilede 30 futbolcu yer alırken, Ersun Yanal’ın ardından teknik direktörlüğe getirilen Gürcü teknik direktör Shota Arveladze de kafilede yer aldı.
Gürcü teknik adam Shota Arveladze, çok mutlu olduğunu belirterek, “18 sene geçti. Ama bu kadar uzun olduğunu hissetmedim. Ben buradaki insanları çok seviyorum ve onlardan uzak kalamıyorum. 18 sene gibi değil de 18 ay olmuş gibi hissediyorum. İnşallah her şey güzel geçer. Trabzon benim evimdir zaten. Hedef belli burada soru işareti yok. Yaşadığımız net, fazla beklentim yok. Ersun Yanal son günde ayrıldı. Ben de dün akşam geldim ve sözleşme imzaladık” dedi.

Etiketler Trabzonspor idman kamp