Trabzonspor altyapıda Real Madrid'le anlaştı

Trabzonspor altyapıda Real Madrid'le anlaştı

Trabzonspor'un, Real Madrid'in altyapı programının Trabzonspor'a getirilmesi konusunda mutabakat sağladığı öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta önceki gün Avrupa'nın dev bir kulübun ile iş birliğine gideceklerinin müjdesini vererek, "Onların gençlerle çalışmalarının hangi standartlarda olduğunu görüşüp,yeni yapılanmaya gidiyoruz. Trabzonspor'un yeni stadının yanındaki bütün antrenman sahalarını A Takıma değil altyapılara verebiliriz. Bizim hem üretmemiz hem de ürettiklerimizi satmamız lazım" ifadelerini kullanmıştı.

İSTANBUL'DA GÖRÜŞTÜLER

Bordo-Mavili kulübün alt yapı çalışmaları konusunda anlaşma masasına oturduğu Avrupa devi bulundu. Edinilen bilgilere göre altyapının daha işlevsel hale gelmesi ve daha kaliteli oyuncu grubunun oluşturulması için anlaşma sağlanan kulüp Real Madrid. Bordo-Mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta'nın dün (21 Mart Salı) İstanbul'da Real Madrid altyapısının kurmayları ile bir araya geldiği ve bu konuyu masaya yatırdığı öğrenildi.

PROGRAM VE KOORDİNATÖR GETİRİLECEK

Yapılan görüşmede Trabzonspor Altyapı koordinatörü Murat Dizdar'ın da hazır bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Yapılan görüşme sonrasında Real Madrid'in altyapı programının Trabzonspor'a getirilmesi ve bu kulübün altyapısından bir koordinatörün Bordo-Mavili kulübün alt yapısında yetkili olarak görev alması konusunda mutabakat sağlandığı bilgisine ulaşıldı. İlerleyen günlerde bu anlaşmanın duyurulması planlanıyor.

İlkhaber