''Trabzon iflas etmiş durumda''

''Trabzon iflas etmiş durumda''

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu kulübün çok zor durumda olduğunu ve Avrupa ile transfer yasağının kapıda olduğunu belirtti.

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, Sabah Gazetesi'ni ziyaret etti.

Yönetim listesinde yer alan Sebahattin Çakıroğlu ile Ali Kemal Denizci'nin eşlik ettiği ziyarette Hekimoğlu, seçilmeleri halinde birinci hedeflerinin kulübün ekonomik yapısını düzeltmek, ikinci hedefin ise camiada barışı tekrar inşa etmek olduğunu söyledi.

İşte Hekimoğlu'nun dikkat çeken bazı sözleri:

"TRABZONSPOR İFLAS ETMİŞ DURUMDA"

"Ekonomik olarak bitmiş bir kulüp var. Ödemelerini yapamıyor. Adeta iflas etmiş durumda. İhtiyaç olan parayı (50 milyon TL) hazırladık. Seçilirsek bu rakamla kısmi bir rahatlama sağlayacağız"

"BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ"

"Camia şu anki mevcut yönetim nedeniyle birbirine girdi. Herkes birbirinden kopuk. Trabzonspor böyle bir yer değil. Biz bu barışı sağlamalıyız. Herkese el uzatacağız. Küskünleri barıştıracağız. Bembeyaz bir sayfa açacağız. Bizim dönemimizde konuşup ceza alan yönetici parasını da cebinden ödeyecek. Kulübe bunu fatura etmeyeceğiz. 1258 üye oy kullanamaz. Bunun için Divan ve Denetleme Kurulu kararı var. Aksi asla olamaz."