Topuz yuvaya dönüyor !

Topuz yuvaya dönüyor !

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mehmet Topuz eski kulübü Kayserispor için gün sayıyor..

Olaylı bir şekilde transfer olduğu Fenerbahçe'de 7 yıllık kariyerin ardından ayrılan Mehmet Topuz eski kulübüne dönüyor. 33 yaşındaki oyuncunun, profesyonelliğe adım attığı Kayserispor'la yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı öğrenildi.

Sarı- kırmızılıların teknik direktörü Hakan Kutlu'nun tecrübeli futbolcu için yönetime onay vermesinin ardından taraflar her konuda anlaşma sağlarken, imzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. Fenerbahçe ile 2 lig şampiyonluğu yaşayan Mehmet Topuz, yakın çevresine Kayserispor'a dönecek olmaktan dolayı mutlu olduğu söylerken, "Futbolu, başladığım yerde bırakmak istiyorum" dediği öğrenildi.

KAYSERİ'DE İMZA ŞOV
Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de hedeflerinin uzağında kalan Kayserispor, daha önce anlaşma sağladığı 3 isimle dün sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen törende Anıl Karaer ile Ufuk Budak 2, Kubilay Sönmez de 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

TRANSFER DEVAM EDECEK
Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, dünkü imza törenin ardından taraftara müjdeyi verdi. Transferlerin devam edeceğini söyleyen Ortaköylüoğlu, "Fiyatları yükselmesin diye kesin anlaşma yapmadan transferlerimizi açıklamak istemiyoruz "dedi.