Topal'dan kafa karıştıran açıklama !

Topal'dan kafa karıştıran açıklama !

Fenerbahçeli Mehmet Topal, bugün basına yaptığı açıklamada kafa karıştıran ifadeler kullandı.

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan ve İngiliz takımlarının istediği ancak Başkan Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Pereira'nın bırakmadığı Mehmet Topal, "Buraya gelirken gidecekmişim gibi hiç düşünmedim. Ama bizler profesyonel insanlarız camiamız bize kal derse elimizden geldiğince mücadelemizi sonuna kadar vermeye devam ederiz" şeklinde konuştu.

Topuk Yaylası kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı orta saha oyuncusu şöyle konuştu:

"Transfer tekliflerin gelmesi bizim açımızdan her zaman onore edici bir durum diyebilirim. Benim 1 yıllık sözleşmem daha devam ediyor. Buraya gelirken gidecekmişim gibi hiç düşünmedim.  Ama bizler profesyonel insanlarız camiamız bize kal derse elimizden geldiğince mücadelemizi sonuna kadar vermeye devam ederiz. Şu an da transfer işleriyle de menajerim ilgilenmeye çalışıyor. Ben burada çok mutlu olduğumu bütün samimiyetimle söyleyebilirim. Bir yıllık sözleşmem devam ediyor sezon sonuna kadar mücadelemi vereceğim. Takımıma faydalı olabilmek için elimden geleni yapacağım. Bizler profesyonel insanlarız zaman neyi gösterir bilemeyiz. Ben en iyi şekilde takıma motive olmuş durumdayım diyebilirim."

TOPAL, ÇALIŞMALARI VE YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ DEĞERLENDİRDİ...

"Yeni hocamız disiplinli diyebilirim. İyi ve ağır idmanlar yapıyoruz. Bu idmanları yapmak zorundayız. Hocamız da kendi sistemini oturtmaya çalışıyor takımda. Bizler de profesyonel insanlar olarak bu sistemi kabullenmek zorundayız. İnşallah hocamız da kendi sistemini oturtur bizler de elimizden geldiğince takıma faydalı oluruz. Çok güzel bir ortamda çalıştığımızı söyleyebilirim. Biz de iki gün önce takıma katıldık. Her sezon başı olduğu gibi zor antrenmanlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. Hocamız da kendi sistemini oturtmaya çalışıyor. Takım halinde çok güzel çalıştığımızı düşünüyorum. Bu ağır antrenmanlara rağmen neşemizi de korumaya çalışıyoruz. İnşallah sakatsız belasız bir kamp geçiririz.

EMRE'NİN AYRILIŞI VE KAPTANLIK KONUSU

"İlk önce Emre ağabeye camiamıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Benim Emre ağabeyle çok uzun zamandır dostluğumuz var. Aynı zamanda oda arkadaşım kendisi. Kendi adıma çok üzüldüğümü söyleyebilirim. Hem kalitesi hem insanlığı her zaman benim takdir ettiğim bir ağabeyimizdi. Tabii Fenerbahçe camiasında kaptanlık yapmak benim için bir şereftir. Ama bizim takımımızın kaptanı şu an Volkan Demirel, açıkçası bu konu da beni rahatsız ediyor. Volkan ağabeyi de rahatsız ediyordur illa ki. 13 - 14 yılını vermiş bu camiaya onun için bu takımın kaptanı Volkan Demirel diyebilirim."

"REKABET HER ZAMAN BAŞARIYI GETİRİR"

"Gelen takım arkadaşlarımız da camiamıza faydalı olmak için elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Rekabet benim için her zaman iyidir. Şükürler olsun yıllardır bu işin içindeyiz. Birçok rekabetler de verdik. Her mevkii de alternatif oyuncular da var bu takım için olumlu diyebilirim. Nani de gerçekten dünya yıldızı bir futbolcu. Camiamıza çok faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah birlikte büyük  başarılara imza atarız diye düşünüyorum."

"YENİ SİSTEMİ HOCAMIZ BİLİR"

"Ben burada rahat ettiğim mevkiyi söylersem hocayla ters düşebilirim. Tabii bu işin esprisi. Dediğim gibi profesyonel insanlarız biz. Hocanın verdiği her görevi yapmak durumundayız. Ne görev verilirse biz sonuna kadar sahada mücadelemizi vermek durumundayız."

3 TEMMUZ SÜRECİ VE AVRUPA KUPALARI ÖZLEMİ...

"O sürecin hemen ardından camiaya katıldım. Gerçekten camianın çok zor zamanlar geçirdiğini biliyorum. Bir kulübün yaşayabileceği en zor süreci atlatmıştır diye düşünüyorum. Mahkeme süreci var inşallah da bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum. Başka bir kulüp bu süreçten çıkabilir miydi diye düşünüyorum. Gerçekten biz takım arkadaşlarımız taraftarlarımız dik bir duruş gösterdiler.

Avrupa Kupalarına katılamadığımız dönemlerde çok üzülmüştük. Ama şimdi ön eleme maçları da oynayacağız. Elimizden geldiğince en iyi şekilde hazırlanacağız. Direkt Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Bunun için bütün mücadelemizi vereceğiz."

TAKIMDAN AYRILAN ARKADAŞLARINA ÜZÜLDÜ

"Arkadaşlarımızın aramızdan ayrılması bizi son derece üzdü diyebilirim. Çok uzun yıllardır devam eden bir dostluğumuz vardı. Ama bizler profesyonel insanlarız her düzene ayak uydurmak zorundayız. Takımımız da yeni bir oluşum içerisinde biz de bu oluşumun bir parçası olmaktan mutluyuz. Yeni oyuncular da takıma geldi. Bizim de burada amacımız yeni gelen arkadaşların en kısa zamanda takıma faydalı olmalarını sağlamak ve dostluğumuzu arkadaşlığımızı arttırmak. İnşallah onlarla birlikte bu hedeflerimize ulaşırız.

Tamamen hocaya kalmış bir şey. Saygı duymak zorundayız. Her hocanın sistemi farklıdır. Hocamızın da sistemi farklı biz de bu sisteme uymak zorundayız."