Tolgay Arslan'ı polis kurtardı !

Tolgay Arslan'ı polis kurtardı !

Beşiktaş’a imza atan Tolgay Arslan’ın Trabzonspor ile yaptığı transfer görüşmesiyle ilgili şok bir iddia var.

Toplantıya menajeri ve eşi ile giden 24 yaşındaki futbolcu, bordo-mavililerin sunduğu teklifi reddettikten sonra pazarlık masasından kalkmak istedi ama ‘Daha durun’ yanıtıyla karşılaştı.

Bu durum birkaç kez tekrarlanınca menajer  Di Frisco, Hamburg’dan  yardım talep etti. Ardından otele sivil polisler geldi ve Tolgay ile beraberindekileri ortamdan uzaklaştırdı.

TOLGAY Arslan’ın Türkiye’de gündemi sarsan transfer sürecinde yaşananlarla ilgili ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor... Son olarak, önceki gün resmen Beşiktaşlı olan 24 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor ile yaptığı transfer görüşmesinden polis yardımıyla ayrılabildiği öne sürüldü.

İDDİA şu şekilde: Tolgay, Trabzonspor cephesinden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, üst düzey yönetici Burak Gürdal, teknik direktör Ersun Yanal, menajer Metin Korkmaz ve başkan Hacıosmanoğlu’nun 3 arkadaşının yer aldığı toplantıya eşi ve İtalyan menajeri Franco Di Frisco ile beraber gitti.

‘NEREYE GiDiYORSUNUZ?’

OTEL lobisinde gerçekleşen görüşmede Tolgay ve beraberindekiler, Trabzonspor’un sunduğu teklifi reddettikten sonra pazarlık masasından kalkmak istediler ama ‘Durun, nereye gidiyorsunuz, daha konuşuyoruz’ yanıtıyla karşılaştılar.

BU durum ilerleyen dakikalarda birkaç kez daha tekrarlanınca menajer Di Frisco, Tolgay’ın o gün için formasını giydiği, artık eski takımı duruma gelen Hamburg kulübü yetkililerinden yardım talep etti. Ardından da otele gelen Alman sivil polisler, Tolgay ile eşi ve menajerini ortamdan uzaklaştırdılar.

Vatan - Erdal Cömert