Tolga Zengin'den muhabire ilginç yanıt

Tolga Zengin'den muhabire ilginç yanıt

Tolga Zengin, Lig TV muhabirinin, “Beşiktaş baskıyı neden kuramadı?” sorusuna, “Sebebini bilsek baskıyı daha erken kurardık” yanıtını verdi.

Beşiktaşlı futbolcular, Çaykur Rize beraberliğinin ardından özeleştiri yaptı, iyi oynamadıklarını kabul etti. Ancak en ilginç itiraf Kaptan Tolga Zengin’den geldi.

Maç sonrasında Lig TV’ye konuşan Tolga, “Oyun beni tatmin etmedi, arkadaşlarımı da tatmin etmedi. Kimseyi de etmemiştir diye tahmin ediyorum. Bizim açımızdan iyi olmadı. Özellikle golü yiyene kadar kötüydük. Gol yiyene kadar baskı kuramadık. Gol attıktan sonra baskı geldi. Bunu 90 dakikaya yaymalıyız. Eksiklerimizi kapatacağız” dedi.

Bunun sonrasında muhabirin, “Beşiktaş baskıyı neden kuramadı?” sorusu karşısında Tolga, “Sebebini bilsek baskıyı daha erken kurardık” sözleriyle cevapladı.

Kötü futbolun sebeplerini anlatan Atiba Hutchinson, “Hızlı değildik. Bu da saha yüzünden oldu. İyi paslaşamadık. Rakip çok yaslandı ve açık vermedi. Biz de açamadık. Sonunda gol yedik. Baskı kurmamıza rağmen gol geç geldi. Özellikle ilk yarıda bilinçsizdik ve sabırlı olamadık. Oğuzhan’ın eksikliğini hissettik diyebilirim. Doğru futbolu ikinci devrede bulabildik. Golden sonra baskıyı kurabildik. Sağdan ve soldan gelmeye başladık. Zaten sonunda golü bulduk” dedi.