Tolga Zengin'den Dan Bilzerian'a olay küfür

Tolga Zengin'den Dan Bilzerian'a olay küfür
Güncelleme:

Tolga Zengin, ABD'li instagram fenomen Dan Bilzerian'ın 'Ermeni soykırımı' ile ilgili paylaşımına çok sert tepki gösterdi.

ABD 'li ünlü poker oyuncusu Dan Bilzerian, 'Ermeni soykırımı'na ilişkin paylaşımda bulundu. Bu yoruma Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'den küfürlü cevap geldi.

Dan Bilzerian, sosyal medya hesabı üzerinden 24 Nisan tarihinde yaptığı paylaşımda, "Ermeni Soykırımı'nın 100. yıldönümü. Türk devleti 1.500.000 Ermeni'yi katletti, Bilzerian ailesinin de yarısını. Bugün hala, bu soykırımı kabul etmiyorlar. Bu, Alman holocaustunu engelleyebilecek bir farkındalık yaratabilirdi. Bundan dolayı Türklerden nefret etmiyorum çünkü sorumlu olanların hiçbiri hayatta bile değil, fakat tarih kendini tekrar edebilir, bu yüzden Türk hükümeti bunun gerçekleştiğini kabul etmeli. Bunu söylemişken, etnik köken, din, ya da nerede doğduğundan gurur duymaya inanmıyorum, çünkü bunlar kontrol edebileceğin şeyler değil. Bir insan olarak kendinden, başardığın şeylerden, başkaları için yaptıklarından, ve hayatındaki engelleri nasıl aştığından gurur duymalısınız. Şüphe etmeden kendisi olmak için özgürlüğü takdir ve takip eden tüm insanlara, askerlere ve gazilere" ifadelerini kullandı.

Bu yorum Dan Bilzerian'ın Türk takipçileri tarafından tepkiyle karşılanırken, milli kaleci Tolga Zengin'i de oldukça kızdırdı. Beşiktaş takım kaptanı, ABD'li ismin yorumuna bugün, "Senin ben cibiliyetini s......" sözleriyle tepki gösterdi.

10-042.jpg