Tolga Zengin: Türkiye Ligi'nin en iyi kalecisi Muslera

Tolga Zengin: Türkiye Ligi'nin en iyi kalecisi Muslera

Beşiktaş’ın ve Milli Takımın kalecisi öğrencilerin sorusunu, ”Baktığın zaman Türkiye Ligi’nde en iyi kaleci Muslera” şeklinde cevapladı.

Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi’nde başarılı sunucu Ece Erken’in sunuculuğunda Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile söyleşiye katılan Beşiktaş’ın ve Milli Takımın kalecisi öğrencilerin sorusunu , ” Baktığın zaman Türkiye Ligi’nde en iyi kaleci Muslera” şeklinde cevapladı.

Tolga Zengin ayrıca yarın(Çarşamba) günü çekilecek MR’dan sonra durumunun netleşeceğini hafta sonu oynanacak karşılaşmada sahada yer almasının zor olduğunu ama Club Brugge ile oynanacak ilk karşılaşmada sahada olabileceğini söyledi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun inşallah Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ligde ise G.Saray şampiyon olur demesi üzerine de Tolga Zengin” bizim için lig daha önemli ama iki kulvarda da şampiyonluğu yakalamak hedefimiz ” şeklinde cevap verdi.

Beşiktaş’ta çok sevgiyle ve saygıyla karşılaştığını da ifade eden Tolga ” futbolu da inşallah Beşiktaş’ta bırakırım” dedi.

F.Bahçe-G.Saray derbisine de değinen Tolga düşüncelerini şöyle belirtti: Biz kendi işimize bakmalıyız. Özellikle ligde  son 2 maçtaki puan kayıplarından ders çıkarmalıyız. Pozisyon gereği de olsa kırmızı kart görmemeliyiz. Daha sakin olmalıyız.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da Tolga’nın daha önce verdiği, ”Atatürk Olimpiyat Stadı’nın sadece Atatürk ismini alması dışında hiçbir şeyini beğenmiyorum” beyanatını hatırlatarak,” Atamıza ve Cumhuriyetimize olan bağlılığını ifade etmesi benim gözümde Tolga’yı ayrı bir yere koyuyor.” şeklinde konuştu  ve G.Saray taraftarı olmasına rağmen Belçika’da oynanacak karşılaşmada Beşiktaş’a destek olmak için Belçika’ya gideceğini söyledi.

Tolga Zengin, Bülent Kerimoğlu ve Ece Erken söyleşinin sonunda öğrencilerle Ece Erekn’in kamerasından  öz çekim yapmayı da ihmal etmediler.