The Sun: ''Beşiktaş RVP'yi istiyor''

The Sun: ''Beşiktaş RVP'yi istiyor''

Sun, spor ana sayfasında "Beşiktaş RVP'yi istiyor" başlıklı haberinde, Beşiktaş'ın Persie'yi kapmaya hazır olduğunu açıkladı.

İngiltere'nin yüksek tirajlı günlük gazetelerinden The Sun, spor ana sayfasında "Beşiktaş RVP'yi istiyor" başlıklı haberinde ,Beşiktaş'ın Manchester United'ın yıldız oyuncusu Robin Van Persie'yi kapmaya hazır olduğunu bildirdi.

Louis  van Gaal  yönetiminde zor bir sezon geçiren   Robin Van Persie"nin Manchester United'da geleceğininin şüpheli olduğuna dikkat çeken  İngiliz gazetesi, Louis  van Gaal'nin yeni bir golcü baktığına işaret etti.
 
Birçok İngiliz gazetesi son günlerde Hollandalı teknik direktörün   Robin Van Persie'yi Ocak ayından beri gözden çıkardığını ve Manchester United'ın yerine bu yaz  iyi  genç bir  golcü baktığını ileri sürerken The Sun  " Bu gerçekleşirse  Robin Van Persie' eşyalarını paketlemek zorunda kalacak" yorumunu yaptı.

The Sun, Beşiktaş Yöneticisi Yalçın Kaya Yılmaz'ın Türk takımının Hollandalı  milli futbolcu için tüm riskleri almaya hazır olduğunu söylediğini yazdı:"Koşullar uygun olursa ve gelmek isterse  maddi olarak sınıra bile gelsek teklifte bulunmaya hazırız. Van Persie Arena stadında kalabalığı çeker ve Arena'daki sadece kombine bilet ve ürün satışlarından yatırımımızı karşılarız "
 
The Sun, kontratında bir yılı kalan  Robin Van Persie ile  yeni bir kontrat  görüşmeleri olmadığına dikkat çekti ve iyi bir teklifin  RVP'yi çekeceğini vurguladı.
 
Van Gaal'ın eski milli futbolcusu önümüzdeki ay 32 yaşına bastığından başka alternatif baktığı ileri sürüldü. Louis  van Gaal'nin Nani'yi Fenerbahçe'nin rakibi Beşiktaş'a yollamaya çalıştığı da belirtildi. Beşiktaş'ın 28 yaşındaki Portekizli milli futbolcu için 3.8 milyon sterlinlik bir teklif getirdiği fakat Manchester United'ın daha fazla istediği ileri sürüldü. Özel koşulların çözüldüğü, Nani'nin ailesini Türkiye götürmekle ilgili korkularının ortadan kalktığı anlaşıldı.

DHA