''TFF 5 yıl ceza alacak, Fenerbahçe küme düşecek''

''TFF 5 yıl ceza alacak, Fenerbahçe küme düşecek''

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, "Avupa'daki hukuk mücadelemizi sürdürüyoruz. TFF 5 yıl ceza alacak. Fenerbahçe ise küme düşecek." dedi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, 61medya.com'a açıklamalarda bulundu. Aslan, "Avupa'daki huku mücadelemizi sürdürüyoruz. TFF 5 yıl ceza alacak. Fenerbahçe ise küme düşecek." dedi.

İşte Yakup Aslan'ın açıklamaları:

“Avrupa’da çok ciddi hukuk mücadelesi veriyoruz. Bunu da sürekli seslendirmek istemiyoruz. Biz çekilelim ama gelecek olan yönetime yapılan baskılar kulübün aleyhine olur. Bizim gitmemiz şike sürecini zayıflatır. TFF de zaten bizim gitmemizi istiyor."

'Bundan sonra hata yok'

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yakup Aslan gündemdeki şike süreci ve takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aslan, Aslan Aralık kongresinde neden aday olmak istediklerini de açıkladı. Yakup Aslan, ligin bundan sonraki haftalarında hakem hatalarıyla karşılaşmayacaklarını da söyledi.
İlişkili Haber

'20-30 bin Euro verecek olan var mı?'

“Aralıkta kongremiz var. TFF’ de bazı adamlar bizi hırpalamak istiyor. Seçime gireceğimizde garanti değil. Gelecek olan kasaya paramı koyacak. 20-30 bin Euro koyacak olan varsa ben şahsım olarak yetkilerimi devretmeye hazırım. Eski ahbap, çavuş muhabbetleri devam mı edecek?"

'Gitmemiz süreci zayıflatır'

“Avrupa’da çok ciddi hukuk mücadelesi veriyoruz. Bunu da sürekli seslendirmek istemiyoruz. TFF 5 yıl ceza alacak, F. Bahçe küme düşecek. Biz çekilelim ama gelecek olan yönetime yapılan baskılar kulübün aleyhine olur. Cumhurbaşkanı tek bir kelime söylemiyor. Bizim gitmemiz şike sürecini zayıflatır. TFF ‘de zaten bizim gitmemizi istiyor. Biz söz verdik bunu bitirmek istiyoruz. Hakkımız yenirken basın dışında sesini çıkaran kimler var? Nerede Sadri Şener, Faruk Özak ve Özkan Sümer, Bunlar etkin insanlar. Seslerini çıkaran yok. Bu yönetim beceriksiz diyerek yönetime saldırabilirler. Ama Trabzonspor babalarının çiftliği mi?"

'Kavga yok, eli yüzüne çarptı'

“Takımda sürekli başarısızlık olursa orada huzur olmaz. Takım moral olarak bitince sorunlarda ortaya çıkıyor. Eski Cavanda olsaydı penaltı öncesi rakibi onu geçebilir miydi? Konya ve G. Saray maçında yenilgiyi hak edecek oyun oynamadık. Yerel muhalefetle uğraşıyoruz, takım içi sorunlarla uğraşıyoruz. Hakemlerle uğraşıyoruz. Ciddi bir savaş veriyoruz. İçeride tatsızlıklar olabilir, büyütülüyor. Mehmet Ekici ile Erkan Zengin arasında isteyerek yapılmış kavga değil, tartışırken eli suratına çarpmış. Her şeye laf yetiştiriyorsun derken elini uzattı, yüzüne çarptı. Biz kavga olsa ona müsaade eder miyiz!"

'Şota ile Başkan görüşüyor'

“Şota ile başkan görüşüyor. Nihai karar verilecek olsa yönetim devreye girer. O da hakemlerin devreden çıkmasını istiyor. Geri kalan sorumluluğu üzerine alıyor. Osmanlı maçı hafızalardan silinmesi gereken bir maçtı. Taraftardan özür dilemek lazımdı. Bundan sonra hakem hataları eskisi gibi olmayacak. Süleyman Abay’ı sahalarda görmek istemiyoruz.”

61medya.com