Tevez'in babasını kaçırdılar !

Tevez'in babasını kaçırdılar !

Juventus'un Arjantinli yıldızı Carlos Tevez'in babası Juan Alberto Cabral kaçırıldı.

Arjantinli futbolcu Carlos Tevez'in babası Juan Alberto Cabral, dün ülkesinde kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı, sonrasında ise serbest bırakıldı.

Buenos Aires'in kenar semtlerinde gerçekleşen kaçırma olayının ardından fidyecilerin, yıldız futbolcunun babasının hayatta olduğuna dair bir kanıt gönderdikleri ve fidye talep ettikleri ifade edildi.

Durumu iyi

Arjantin polisi, Tevez'in babasını kaçıranların aileyi arayarak fidye istediklerini doğruladı. Ancak saldırganlar uzun süre esir tuttukları 30 yaşındaki oyuncunun babasını, sekiz saatlik aranın ardından bıraktılar. Tevez ailesinden yapılan açıklamada, Cabral'ın fiziksel ve ruhsal durumunun iyi olduğu, herhangi bir yaralanmasının bulunmadığı belirtildi.

İtalya'da takımı Juventus ile sezon hazırlıklarında bulunan bulunan Tevez, haberi alır almaz Arjantin'e yola çıkmak üzere harekete geçti. Ancak oyuncunun sonradan babasından gelen iyi haberi alınca vazgeçtiği ifade edildi. Biyolojik babası, kendisi çocukken vefat eden Tevez'in annesiyle evli babasının ismi Juan Alberto Cabral olduğu kadar Segundo Tevez olarak da geçiyor.