Terim'den şampiyonluk sorusuna cevap

Terim'den şampiyonluk sorusuna cevap

Fatih Terim, Kayseri ve çevresindeki illerin futbol paydaşlarıyla buluşmak üzere Kayseri'ye geldi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Süper Lig de 3 büyükler kafa kafaya gidiyor, bu konuda neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki soruya 'O ayrı bir konu" karşılığını verdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kayseri ve çevresindeki illerin futbol paydaşlarıyla buluşmak üzere Kayseri'ye geldi.
 
Terim, "Bu bölgesel toplantılarda Türk futbolunun yol haritasını belirliyoruz" dedi. Türk Hava yollarının tarifeli uçağıyla öğle saatlerinde Kayseri Erkilet Havaalanı'na gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i havaalanında TFF Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı ve yetkililer karşıladı. TFF Bölge Müdürü Elbaşı'nın torunu Karahan Elbaşı ünlü çalıştırıcıya büyükçe bir buket çiçek verdi.
 
Fatih Terim, havaalanında yaptığı açıklamada, "Toplantılarımız devam ediyor. Türk futbolunun tüm paydaşlarıyla buluşuyoruz, beraber konuşuyoruz. Toplantılar sonunda Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Türk futbolu olarak yol haritamızı çizmek için çok önemli bir done olacak, önemli bir arşiv olacak. Neleri öncelik olarak almamız gerektiğini, neleri çabucak yapmamız gerektiğini iyice bize anlatan çok güzel toplantılar olacak. Herkes de kendini çok güzel ifade ediyor. Toplantılarımız, Türkiye genelinde 20'yi geçecek ve bütün illeri kapsayacak. Çünkü bir şehre geldiğimiz zaman yakın şehirler de o toplantılara katılıyor. Dolayısıyla toplantıya katılım bir hayli yüksek oluyor" dedi.
 
SÜPER LİG AYRI BİR KONU
 
Terim, "Süper Lig de 3 büyükler kafa kafaya gidiyor, bu konuda neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki soruya ise, 'O ayrı bir konu" karşılığını verdi.
 
Fatih Terim, havaalanından TFF Kayseri bölge müdürlüğüne bağlı illerin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanları, TÜFAD, BESYO, futbol il temsilcileri, Gençlik ve Spor İl Müdürleri, Milli Eğitim müdürleri ve belediyelerin spor teşkilatlarının yöneticilerinin katıldığı toplantı için Ommer Otel'e geçerek, paydaşlarla bir araya geldi. Fatih Terim, yarın da futbol antrenörleri ve profesyonel kulüplerin başkan ve futbol sorumluları ile buluşarak, görüşmeler yapacak