Terim sağ bekte joker kullanacak

Terim sağ bekte joker kullanacak

Fatih Terim, Gökhan Gönül’ün kadrodan çıkarılması ve Şener’in sakatlığının sürmesi nedeniyle Letonya karşısında Ozan Tufan’a forma vermeyi planlıyor.

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Konya’da yarın akşam Letonya ile çok kritik bir karşılaşma oynayacak olan A Milli Takımımız’da Gökhan Gönül sakatlığı yüzünden kadrodan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada önceki akşam takımla çalışan Gökhan’ın daha sonra kasığındaki ağrılardan şikayetçi olduğu belirtilerek, “Son antrenmana sağlık heyetinin gözetimi altında kontrollü bir şekilde katılan oyuncumuz Gökhan Gönül antrenmandan sonra önceki yaralanması olan alanda ağrı hissettiğini ifade etti. Oyuncu, sağlık önceliği gözetilerek Letonya ve Hollanda maçları için toplanan Milli Takım aday kadrosundan çıkarılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Gökhan Gönül’ün aday kadronun dışında kalması, Şener Özbayraklı’nın da sakatlığının sürmesi nedeniyle sıkıntıya yol açtı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, Şener’i, Letonya maçında riske etmeyi düşünmediği ve bu nedenle yarın akşam sağ bekte Ozan Tufan’a görev vermeyi planladığı öğrenildi.

Arda kararı

Terim’in, Barcelona’ya uygulanan transfer yasağı nedeniyle uzun süredir hiçbir maça çıkmayan ve hafif sakatlığı bulunan Arda Turan’ı da Hollanda sınavına saklayabileceği aktarıldı. Ay-yıldızlı teknik adamın, Arda ile ilgili kararını maçtan önce vereceği kaydedildi.

Milliyet