Telles'ten derbi yorumu !

Telles'ten derbi yorumu !

Alex Telles, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini ülkesine anlattı, 4. yıldız için iddialı konuştu.

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles pazar günkü zorlu derbi öncesinde açıklamalarda bulundu. Brezilya'da bir radyoya bağlanan 22 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe-Galatasaray buluşmasını ülkesine anlattı, zorlu mücadele öncesinde iddialı açıklamalar yaptı.
 
Telles, "Hafta başından itibaren derbinin havasına girdik. Herkesin içerisinde yer almak isteyeceği bir maç ve ben de bu karşılaşmada görev almak istiyorum. İki takım arasında büyük bir rekabet var. Ancak ben şiddete hiç tanık olmadım. İki Galatasaray-Fenerbahçe maçı yaşadım. Biri içerde biri deplasmandaydı. Muazzam bir rekabet vardı ancak şiddet yoktu" dedi. 
 
Sambacı futbolcu şöyle devam etti: "Bu sezon bir ara ikinci, bir araysa üçüncü sıradaydık. Ancak şimdi liderliği ele geçirdik ve çok iyi gidiyoruz. Ben de geçtiğimiz haftalarda fileleri havalandırdım ve ilk golümü attım. Takım olarak Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlandık ve bu maça tam anlamıyla hazırız. Taraftar da çok heyecanlı. Fenerbahçe'yi yenerek bu sene dördüncü yıldızı takacağımıza inanıyoruz".