TBF'de Engin Özerhun depremi !

TBF'de Engin Özerhun depremi !

Kısa bir süre önce göreve başlayan Hidayet Türkoğlu yönetimindeki Basketbol Federasyonu'nda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Türkoğlu'nun başkan seçildiği Genel Kurul sonrasında, Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Engin Özerhun, bu görevden ayrıldı. Özerhun'un yerine, daha önce Futbol Federasyonu'nda çeşitli görevlerde bulunan, ancak basketbol camiasında herhangi bir görevi olmayan Serbülent Şengün getirildi.

Türkiye Basketbol Federasyonunda (TBF) genel sekreter Engin Özerhun, görevini Serbülent Şengün'e devretti.

TBF'den yapılan açıklamada, federasyon bünyesinde bir görev değişikliği olduğu belirtilerek, "Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Sayın Engin Özerhun'un 9 Aralık tarihi itibarıyla görevini Sayın Serbülent Şengün'e devredeceğini kamuoyuna bildiririz. Sayın Özerhun'a Türk basketboluna ve federasyonumuza yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Federasyonun yeni genel sekreteri olarak ataması yapılan 1974 Ankara doğumlu Serbülent Şengün, Gazi Anadolu Lisesi'nde öğretim gördükten sonra sırasıyla Nürnberg American High School ve ODTÜ Siyasal Bilimler Kamu Yönetimi bölümünde lisans, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde işletme yüksek lisans eğitimini tamamladı. 1996-1997 yılları arasında Pamukbank, 1999-2000'da ise Rumeli Telekom A.Ş.’de görev yapan Şengün, Türkiye Futbol Federasyonunda çeşitli sorumluluklar üstlendi.

Etiketler TBF Engin Özerhun