Taraftardan Dursun Özbek'e şok tezahürat

Taraftardan Dursun Özbek'e şok tezahürat

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalırken, sarı-kırmızılı taraftarların tezahüratları dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalırken, sarı-kırmızılı taraftarların tezahüratları dikkat çekti.

Maç öncesi takıma uyarı

Karşılaşmayı izlemek üzere Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yerlerini alan sarı-kırmızılı taraftarlar, oyunculara tezahüratlarla uyarıda bulundu. Maç öncesi yalnızca Fernando Muslera ve Wesley Sneijder'i tribüne çağıran taraftarların, "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın" şeklindeki tezahüratları dikkati çekti.

Taraftarlar Dursun Özbek yönetimini istifaya çağırdı

Karşılaşmanın ardından Galatasaray taraftarları, sarı-kırmızılı oyunculara tepki gösterirken, yönetimi de istifaya çağırdı. Tribünden oyunculara yönelik olarak, "Formayı çıkarın, çıplak oynayın" ve "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" tezahüratları yapan taraftarlar, Dursun Özbek yönetimini de istifaya davet etti. Tribünlerden bir süre ayrılmayan sarı-kırmızılı taraftalar, yönetime şu besteyle tepki gösterdi.

İşte o beste

Afişe pankarta engel olsan da
Susturamazsın bizi polis zoruyla
O koltuk tapulu malın hiç değil
Cimbom bom halkındır lisenin değil