Taraftara sitemkar mesaj

Taraftara sitemkar mesaj

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic Lokeren maçı öncesinde taraftarlarına sitem etti.

Vahid Halilhodzic, Mersin İdmanyurdu maçından sonra yaptığı açıklamada galibiyetten çok stattaki taraftar sayısına vurgu yapmıştı. Halilhodzic, Lokeren karşılaşması öncesi de sitemkâr ifadeler kullandı.

Vahid Halilhodzic, Mersin zaferinin ardından, saha içindeki oyuna oranla daha çok taraftara göndermede bulunmuştu. 22 bin kişilik stadın sadece 4 binini dolduran Bordo- Mavililer için Halilhodzic, "Sizleri anlayabiliyorum. Fakat 4-5 bin rakamı gerçekten çok kötü" yorumunu yapmıştı. Yönetimin transferlere büyük emek harcamasına rağmen yeteri kadar stadın dolmadığını belirten Halilhodzic'in bu kez de, "Umarım Lokeren maçında yine aynı sayıyla karşılaşmayız. Bizim için önemli olan bir virajda tribünlerde büyük boşluklar olmaz" dediği öğrenildi.

LOKEREN'İ YENMELİYİZ

Tecrübeli teknik adam, öğrencilerine yaptığı toplantılarda Lokeren maçınının önemini aktarıyor. Bu sınavı 3 puanla atlatmaları halinde grupta iyi yerlere gelebileceklerini belirten Halilhodzic, "Deplasmandaki Metalist Kharkiv galibiyeti sonrası evimizde aldığımız yenilgi işimizi zora soktu. Tekrar avantajlı konuma geçmemiz için aynı puana sahip olduğumuz Lokeren'i yenmeliyiz. Bu maçı kazanmamız halinde grupta rahat bir nefes alırız" ifadesini kullandı.