Taffarel ile yollar ayrılıyor mu?

Taffarel ile yollar ayrılıyor mu?

Galatasaray, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile yol ayrımında..

Brezilya Milli Takımı'nda kaleci antrenörlüğüne getirilen Taffarel'in, Galatasaray'daki görevine devam edip etmeyeceği başkan Ünal Aysal ile yapacağı görüşmeden sonra netlik kazanacak. Ayrılması halinde yerine..

Brezilya Futbol Federasyonu, milli takımın yeni teknik direktörü olarak Dunga'yı açıkladı.

Milli takımın başına geçen Dunga da birlikte çalışacağı antrenörleri kamuoyuyla paylaştı. Dunga, 1994'te birlikte Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadığı Claudio Taffarel'i teknik heyetine dahil etti. Bu açıklama 2011'den bu yana Galatasaray'da kaleci antrenörlüğü yapan Taffarel'in ayrılma ihtimalini gündeme getirdi.

Ülkesine bağlılığı ile bilinen Taffarel'in, hem Sarı-kırmızılı kulüpte hem de Milli Takım'da çalışma ihtimali bulunuyor. Galatasaray'da yalnızca kaleci antrenörü olarak degil, özellikle Güney Amerika'dan yapılan transferlerde de etkin rol oynayan Taffarel ile ilgili son karar baskan Ünal Aysal ile görüştükten sonra verilecek.

Teknik direktör Cesare Prandelli de, Taffarel'in takımdaki varlığına isaret ederek; yeni sezonda kendisine büyük katkı sağlayacagını söylemisti. Claudio Taffarel'in ayrılması durumunda ise yerine Prandelli'nin yardımcısı Vincenzo di Palma'nın gelmesi bekleniyor.

NTVSPOR