''Sürekli oynamam lazım''

''Sürekli oynamam lazım''

Fenerbahçe'de Van Persie sorunu gittikçe büyüyor. Yıldız oyuncu isyan bayrağını çekti...

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, hocasına isyan bayrağını çekti.

Fenerbahçe’deki Robin van Persie sorunu devam ediyor. Sahadaki varlığı da yedek kulübesinde suratı asık bir şekilde oturması da olay olan Hollandalı yıldız, hocası Vitor Pereira’ya isyan bayrağını çekti. Portekizli çalıştırıcı ile aradaki buzları bir türlü eritemeyen Van Persie, kendisine fizik ve kondisyon olarak yetersiz olduğunu söyleyen Pereira’ya sert çıktı:

“Kupa maçında 120 dakika oynadım. Kendimi hazır hissediyorum. İdmanlarda, salonda ağırlık çalışmasıyla değil, oynaya oynaya gücümü kazanırım. Sürekli oynarsam takım arkadaşlarımla uyumum daha da artar. Takım arkadaşlarım da maçlarda defansın arkasına yaptığım koşulara ezbere topu atarlar. Artık daha fazla forma giymek istiyorum.”

KÜSKÜN FORVETLER

Robin van Persie ve Fernandao arasındaki gerginlik de had safhaya çıktı. Hollandalı yıldızın yedek kalmayı sorun yapması, Brezilyalı golcüyü rahatsız ediyor, bu nedenle ikili birbirleri ile konuşmuyor. İkili arasındaki forma rekabeti başka bir boyuta taşınırken, duruma kaptan Volkan Demirel el attı. Kaptan, iki futbolcunun arasını düzeltmek için orta yol arıyor.

AMK Gazetesi