Stoch şampiyon oldu !

Stoch şampiyon oldu !

Miroslav Stoch'un takımı Al Ain, Birleşik Arap Emirlikleri Ligi'nde bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Fenerbahçe'den kiralık olarak gittiği Al Ain takımında rüya gibi bir sezon geçiren Miroslav Stoch, iyi performansını taçlandırdı. Slovak futbolcunun formasını giydiği Al Ain ekibi dün gece şampiyonluğunu ilan etti. 

Al Ain önceki gece Ittihad Kalba ile oynadığı maçı 4-0 kazanmış, Stoch da gollerden bir tanesine imzasını atmıştı. Dün gece ise Al Ain'i yakından ilgilendiren bir karşılaşma vardı. Birleşik Arap Emirlikleri Ligi'nde (UFL) ikinci sırada bulunan ve Al Ain'in en yakın takipçisi olan Al Jazira sahasında Bani Yas'a 4-2 mağlup oldu. 

Bu sonuçla 55 puandaki lidere karşı Al Jazira bitime üç hafta kala 45 puanda kaldı ve Miroslav Stoch ile arkadaşları ipi göğüslemeyi garantiledi. Stoch şu ana dek Arap ekibinde ligde 9, kupada 3 ve Asya Şampiyonlar Ligi'nde 1 gol kaydetti. 25 yaşındaki futbolcu 2010-11 sezonunda sarı-lacivertlilerde de şampiyonluk sevinci yaşamıştı. 
 
'Harika duygular içindeyim'
 
Öte yandan Slovak basınına açıklamalarda bulunan Stoch şampiyonluktan dolayı büyük bir sevinç yaşadığını dile getirdi. Stoch, "Harika duygular içerisindeyim. Hak ederek kazandık. Yeni bir ülkeye gelmek ve gelir gelmez burada şampiyonluk yaşamak, bir futbolcu için olabilecek en iyi şeydir. Ancak bu sezon bizim için henüz sona ermedi. Şampiyonlar Ligi gruplarından da çıkmayı ve ilerlemeyi hedefliyoruz" yorumunu yaptı. 

Milliyet