Sporting Lisbon'dan UEFA'ya tepki, Quaresma'ya övgü

Sporting Lisbon'dan UEFA'ya tepki, Quaresma'ya övgü

Sporting Lisbon Genel Menajeri Octavio Machado, Avrupa Ligi kurasını değerlendirdi. İlginç ifadeler kullanan Machado, Quaresma hakkında da görüş bildirdi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki rakiplerinden Sporting Lisbon'da, genel menajer Octavio Machado, kura hakkında ilginç bir değerlendirme yaptı, siyah beyazlıların Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı.
 
Portekiz basınına konuşan Machado Şampiyonlar Ligi Play-off turunda CSKA Moskova'ya elenmelerinin canlarını yaktığını vurgulayarak, "Kuralar kuradır fakat günü, bizim bugün burada değil de dünkü kurada olmamız gerektiği fikriyle geçirdim. Daha iyiydik, daha çok fırsat yarattık ancak UEFA'ya tüm saygımıza rağmen şüphesiz ki yaralandık. Lokomotiv Moskova'yı çekince yaşanan her şeyi hatırladım. Sporting olarak UEFA'yı eleştiriyoruz. Biz bugünkü kurada değil, dünkünde olmalıydık" dedi.
 
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresman hakkında da görüş bildiren Machado, "Quaresma her oyuncu gibi saygıyı hak ediyor, çok kaliteli elit bir sporcu. Quaresma bazen yanlış anlaşıldı, bazen de kendi hataları oldu ancak büyük bir oyuncu"dedi.
 
Ajansspor