Soyunma odasında ne söyledi ?

Soyunma odasında ne söyledi ?

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin maçın ardından soyunma odasında arkadaşlarına bir konuşma yaptı.

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin maçın ardından soyunma odasında arkadaşlarına, "Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımız. Nasılsa gol atarız diyoruz ve biraz dikkaksiz davranıyoruz ama gol yememeyi de öğrenmeliyiz" dedi.

Beşiktaş, şampiyonlar ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Feyenoord'u deplasmanda 2-1 yenerek tur için avantaj yakalamasına rağmen oyuna eklenen uzatma dakikaları oynanırken yenilen gol nedeniyle buruk bir sevinç yaşandı.

Özellikle bitiş düdüğüyle kaleci Tolga Zengin ile Ersan Gülüm'ün hayal kırıklıkları dikkat çekerken, penaltıya sebebiyet verdiği için morali bozulan Ramon motta oldukça keyifsizdi. Başta teknik direktör Slaven Biliç, futbol şubesinden sorumlu yönetici Mete Vardar ile futbolcular Motta'yı teselli etmeye çalıştılar.

Feyenoord galibiyetilyle tur şansı yanında 10 biner dolar prim de kazanan Futbolcular sevinçle hüzün arasında gelgitler yaşayarak soyunma odasına ilerlerken, teknik direktör Slaven Biliç futbolcularını kutlamaya başladı.

Hırvat teknik adam, futbolcularına "sahada hepiniz ne konuştuysak onu yaptınız. üzerinize düşen görevi yerine getirdiniz. feyenoord karşısında önemli bir galibiyet aldık. Ancak bu hiçbir şeyin sonu değil. Biz burada kazanabiliyorsak, rakibimiz de istanbul'da kazanabilir. henüz hiçbir şey bitmedi. Rövanşa en iyi şekilde hazırlanmalıyız. daha önce de söylediğim şeyi tekrarlıyorum, bu turun düğümü istanbul'da çözülür " dedi.

Kaleci Tolga ise "Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımız. Nasılsa gol atarız diyoruz ve biraz dikkaksiz davranıyoruz ama gol yememeyi de öğrenmeliyiz" değerlendirmesi yaptı.

Bu arada siyah beylazlı takımda santrforların çokluğu ve formda oluşu sahaya süreceği onbirdeki tercihi konusunda Biliç'i zorluyor. Hırvat teknik adamın "santrfor konusunda zor durumdayım. Mustafa Pektemek'e bu sezon Cenk Tosun ile son olarak Demba Ba eklendi. Bu futbolcuların neler yaptıklarını  ve yapabileceklerini herkes biliyor. Kimi sahaya süreceğim konusunda tercih kolay olmuyor" dedi.

Feyenoord maçının ardından gece yarısı Rotterdam'dan ayrılarak sabaha karşı İstanbul'a gelen Beşiktaş'ta futbolcular ara vermeden 6 Ağustos'taki rövanş maçının hazırlıklarına başlıyor. (başladı) Siyah beyazlılar akşam Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir çalışma yapacak. (yaptı)