Şota'dan bir yenilik daha !

Şota'dan bir yenilik daha !

Şota'nın gelmesiyle bambaşka bir tarza bürünen Trabzonspor'da Gürcü teknik adamın kafasında özellikle taraftarın çok ilgisini çekecek yenilikler olduğu bildirildi.

Şota'nın gelmesiyle bambaşka bir tarza bürünen Trabzonspor'da Gürcü teknik adamın kafasında özellikle taraftarın çok ilgisini çekecek yenilikler olduğu bildirildi.
 
Her hafta en az bir idmanı şehir merkezindeki Kadir Özcan tesislerinde yapmayı planlayan, Şota'nın sportif direktör Süleyman Hurma ile görüşerek bir istekte daha bulundu. Şota, taraftarlar takımı daha çok kaynaştırmak için haftada bir idmanı ilçe statlarında yapmayı planladığını aktardı. Hurma'nın hoşuna giden bu teklifi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na da açarak fikir alacağı bildirildi.
 
Bol alternatifli kadro oldu!
 
Trabzonspor'da yönetimin Şota'nın eline verdiği kadro özellikle alternatifli olması açısından Gürcü teknik adamın yüzünü güldürdü.
 
Kalede Onur Kıvrak'ın yanına Kosta Rika milli takımının ikinci kalecisi Esteban alındı. Sağda Bosingwa sakat ama yeni transfer Cavanda ve Salih Dursun iyi durumda. Solda Constant'ın yedeği Alper ise her an forma giymeye hazır. Son alternatif ise Musa Nizam. Douglas'ın da gelmesiyle stoperde tam bir bolluk yaşanıyor. Medjani, Aykut, Yumlu ile birlikte Trabzonspor'un 4 hazır stoperi var şu anda.
 
Ön liberoda Mbia'nın yanında Aytaç hazır. Bourceanu da stepne. Okay, Mehmet Ekici, Özer ve Marin ise orta sahanın yükünü rahatlıkla çekecek isimler. Solda Erkan ve Yusuf'a yine Marin alternatif olabilir. Sağda ise yine Erkan da oynar, Sefa da. N'Doye'nin de Cardozo'lu sistemde yeri sağ kanat. Cardozo ise bu kez N'Doye'nin varlığında alternatifsiz değil.
 
Şota 4 oyuncu içi sahada yer arıyor
 
Trabzonspor teknik direktörü Şota, Marko Marin, Mehmet Ekici, Douglas ve Cardozo'ya yer arıyor. Gürcü teknik adam Cardozo'yu forvete alarak N'Doye'yi sağ kanada Erkan Zengin'in yerine koymayı planlıyor. Formunun zirvesinde olan Erkan ise sola Yusuf Erdoğan'ın yerine geçecek. Yusuf'a da kulübe yolu görünecek. Marin ise Özer'in yerine Cardozo'nun arkasında forma giyecek. Mehmet Ekici ise Okay'ın yerinde biraz daha geride oynayacak. Bu durumda Okay da, Özer de kulübeye gidecek. Douglas ise Aykut'un yerinde Mustafa Yumlu ile beraber oynayacak.

Fotospor