Sosa ve Serdar derbide oynuyor

Sosa ve Serdar derbide oynuyor

Erciyes mağlubiyetiyle morali bozulan Beşiktaş'a iki sakat oyuncusundan sevindirici haber geldi.

F.Bahçe maçında kırmızı kart cezalısı Gökhan'dan yararlanamayacak olan Kartal'da mucizevi bir şekilde beklenenden çok daha kısa sürede iyileşen Sosa ve Serdar forma giyebilecek. İkilinin bugün takımla çalışması bekleniyor.

KAYSERİ Erciyes maçında 10 kişiyle 1-0 geriden gelip 2-1'i bulsa da son 5 dakikada yediği 2 golle sahadan 3-2 mağlup ayrılan Beşiktaş'ta bozulan moraller sakatlığı bulunan iki oyuncudan gelen iyi haberlerle biraz olsun düzeldi... Siyah-beyazlılar, pazar günü F.Bahçe ile oynayacağı derbide kırmızı kart cezalısı Gökhan Töre'den yararlanamayacak ama mucizevi bir şekilde iyileşen Jose Sosa ve Serdar Kurtuluş, bu kritik mücadelede forma giyebilecek duruma geldi...

SOSA, Beşiktaş'ın 5 Ekim'de oynadığı Balıkesir maçında İlhan Depe'nin dizine gelen müdahalesiyle sakatlanmıştı. Çekilen MR'ında sol diz iç yan bağında kopuk olduğu tespit edilmişti. Normal bir tedaviyle sahalara dönüş süresi 10-12 haftaydı. Ancak Arjantinli oyuncuya siyah-beyazlı kulübün doktoru Ertuğrul Karanlık kendine has yöntemlerle çok yoğun bir tedavi uyguladı. Öyle ki oyuncunun iliğinden kan alındı, sonra işlemden geçirilip problemli bölgeye enjekte edildi. Ve Tangocu 3.5 haftada topla çalışmalara başlayabildi.

SAĞ KANAT ONLARIN...

SERDAR ise 19 Ekim'deki Sivas mücadelesinde ayağının çime saplanması üzerine sağ dizinden sakatlandı. Ertesi gün MR çekildi, sağ diz iç yan bağında 2. dereceden yırtık olduğu görüldü. Normal bir tedaviyle 6-8 haftada iyileşebilecek olan Serdar da şu an topla çalışabiliyor ve yüzde 100 depar atabiliyor.

HER iki oyuncunun da bugün yapılacak idmanda kontrollü bir şekilde takımla çalışması bekleniyor. Eğer bir sorun yaşanmazsa ve teknik direktör Slaven Biliç de forma verirse derbide Serdar'ı sağ bekte, Sosa'yı da Gökhan'ın yokluğunda sağ açıkta görebiliriz.

5 MAÇTA OYNADI

Beşiktaş'ta Süper Lig’de 3, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 maçta oynayıp toplam 236 dakika sahada kalan Arjantinli Jose Sosa, takımına Bursa maçında 1 asistlik katkı sağladı.

Vatan