Son yolcu Belediye oldu!

Son yolcu Belediye oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu ve küme düştü.

Mersin İdman Yurdu ve Orduspor'un ardından kendi sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'e düşen son takım oldu.

Spor Toto Süper Lig'de, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor küme düşen son takım oldu.

2006-2007 sezonunda şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, tam 5 sezon Süper Lig'de kalabildi.

Süper Lig'e çıktığı teknik direktörü Abdullah Avcı ile çok başarılı sezonlar geçiren İstanbul ekibi maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynuyordu.

17 Kasım 2011'de teknik direktörü Abdullah Avcı, A Milli Takımı'nın başına geçti. Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlüğe ise yardımcısı Arif Erdem getirildi.

2011-2012 sezonu sonunda Arif Erdem idaresindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligi 6. sırada tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu sezona ise Beşiktaş'tan ayrılan Carlos Carvalhall ile başladı. 11. hafta deplasmanda alınan Kardemir Karabükspor mağlubiyetiye takımın başına Bülent Korkmaz getirildi.

Bülent Korkmaz idaresinde biraz olsun toparlanan İstanbul temsilcisi, sahasındaki Mersin İdman Yurdu galibiyetinin ardından inanılmaz bir düşüş yaşadı ve ligin sonuna kadar sadece 32. haftada Fenerbahçe'yi mağlup edebildi.

Son hafta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maçın başlarında 1-0 öne geçen İstanbul ekibi, sonrasında yediği 2 golle Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olarak 5 sene süren Süper Lig macerasını sona erdirmiş oldu